Ässien nuorukainen joutui hurjaan paikkaan: "Tuli kauhea paniikki"

Ässien ykkösvahti Niklas Rubin loukkaantuu 2:44
Ässien tähtivahti Niklas Rubin loukkaantui HPK-ottelun toisessa erässä.

Porin Ässien ennakkoasetelmissa yksi osa-alue on mainittu jopa yhtenä Liigan parhaista. Ruotsalaiseen maalivahtiin Niklas Rubiniin on ladattu paljon porilaisten menestystoiveista.

Ajassa 24.14 porilaisten ilta synkkeni. HPK sai kohtalaisen mylläkän Rubin päätyyn, ja torjuntatilanteen jälkeen ruotsalainen viittaili apua ja pelin keskeyttämistä.

Rubin talutettiin pukusuojaan, ja Topias Rovio pääsi tekemään liigadebyyttinsä.

– Rubinin loukkaantuminen oli harmittava. Minulle siinä tilanteessa tuli kauhea paniikki ja melkein hyperventiloin. Kuitenkin ajattelin, että tässä on kovasti tehty hommia koko kesä. Ei muuta kuin soitellen sotaan vain, Rovio kertasi.

Voit katsoa tilanteen pääkuvan paikalla olevalta videolta.

Ässät sai lopulta dramaattisesta muutoksesta ikään kuin lisäpotkua. Lenni Hämeenahon avausmaali syntyi vajaat kaksi minuuttia myöhemmin, ja ottelu päättyi porilaisten 2–0 (0–0, 2–0, 0–0) -voittoon.

Ottelun loppuminuuteilla Rovio venyi komeaan torjuntaan, jonka Isomäki-areenan yleisö palkitsi voimakkaalla sukunimen huutamisella.

– Loistava fiilis, ihan älyttömän siistiä, Rovio kiteytti.

Ässien päävalmentaja Jarno Pikkarainen kertoi Rubinin menevän kuvauksiin sunnuntaina. Niiden tulos on Ässille ratkaisevan tärkeä jo kauden tässä vaiheessa.

Lue myös:

    Uusimmat