Ässiltä räyhäkäs alku, Tappara kuittasi nopeasti – jäähallissa ylimääräistä sählinkiä

Isomäki kihisee! Ässiltä heti avausmaali Tapparaa vastaan 0:54
Isomäki kihisee! Ässiltä heti avausmaali Tapparaa vastaan

Tapaninpäivän SM-liigakierroksella tahkotaan seitsemällä paikkakunnalla. Porissa Ässät isännöi sarjakärki Tapparaa. Patapaidat saivat otteluun lentävän alun, kun Feetu Knihti vei joukkueen johtoon jo ottelun toisella minuutilla. Isomäen jäähallin tekniikka yski ottelun avaushetkillä. Voit katsoa ottelun avausmaalin tästä jutusta.

Alkukaudella sensaatiomaisesti voittoja kerännyt Ässät on valahtanut runkosarjassa sijalle yhdeksän. Porilaislauma rökitti Tapparaa joukkueiden kauden avauskohtaamisessa lokakuun lopussa peräti 6–2.

Tapaninpäivänä Tappara kuittasi Ässien rymistelevän alun nopeasti. Petteri Puhakka tasoitti lukemat 1–1:een noin neljän minuutin pelin jälkeen.

Tappara tekee 1-1 maalin 1:10
Petteri Puhakka tasoitti lukemiksi 1–1 – tässä osuma

Oman mausteensa joulunpyhien kiekkokohtaamiseen toi Isomäen jäähallin pelikellon yskähtely. Ottelua kellotettiin Ässien avausmaalin jälkeen muutaman minuutin ajan käsipelillä. Ongelma on sittemmin saatu ojennukseen.

Ottelu on avauserän jälkeen tasalukemissa 1–1.