Pelottava tilanne SM-liigaottelussa – Pelicans-hyökkääjä löi päänsä maalitolppaan

Pelicansin Elias Vilen ajautuu erittäin vaarallisesti pää edellä tolppaa päin 3:04
Pelicansin Elias Vilen ajautuu erittäin vaarallisesti pää edellä tolppaa päin

Jukurit ja Pelicans kohtaavat tapaninpäivän ottelussa Mikkelissä. Pelicansin Elias Vilen karkasi toisen erän alussa läpiajoon. Vilen menetti tilanteessa tasapainonsa ja ajautui kovalla vauhdilla pää edellä maalitolppaa päin. Jonkin aikaa jään pinnassa maannut Vilen nousi kuitenkin lopulta omin jaloin ylös. Hän poistui pukukoppiin. Voit katsoa tilanteen tässä jutussa olevalta videolta.

Vilen sai mikkeliläisyleisöltä raikuvan tuenosoituksen poistuessaan kaukalosta.

Tilanteesta tuomittiin Jukurien Niclas Lundgrenillle kahden minuutin rangaistus kampituksesta.

Jukurit johtaa ottelua toisessa erässä lukemin 2–1.