Ässiltä ylilyöntejä – Viljami Marjala, 21, ilmiliekeissä TPS:n isossa voitossa

Ässien Eemil Erholtzilta törkeä temppu – TPS:n Petrus Palmu koki kovia 2:15
Video: Ässien Eemil Erholtzilta törkeä temppu – TPS:n Petrus Palmu koki kovia

Jääkiekon SM-liigassa TPS oli suvereeni sunnuntain ottelussa Ässiä vastaan. TPS nappasi Porista kolme pistettä mukaansa loppulukemin 1–4.

TPS repi eroa toisessa erässä, kun Viljami Marjala iski kaksi maalia.

Lisää tuli päätösperiodilla, kun Aidan Dudas ja Kalle Väisänen heiluttivat verkkoja. Ässät kavensi loppuhetkillä Leevi Viitalan maalilla.

Vierailta kultakypärä Marjala nakutti tehot 2+1 ja Lukas Wernblom syötti kolme maalia (0+3). 21-vuotias Marjala on ollut viime viikkojen aikana ilmiliekeissä. Marjala on nakuttanut helmikuun kahdeksassa ottelussa tehot 8+5=13.

Illan ottelussa nähtiin myös kuohuntaa, kun kotijoukkue Ässät sortui ylilyönteihin. Patapaitojen hyökkääjä Eemil Erholtz lensi pihalle, kun hän taklasi polvella TPS:n Petrus Palmua.

Video tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Palmu ei palannut tärskyn jälkeen kehiin. Myös Ässien kapteeni Jesse Joensuu syyllistyi polvitaklaukseen. Hän selvisi kuitenkin tilanteesta kaksiminuuttisella.

TPS otti kevään pudotuspelejä ajatellen ison voiton. TPS repäisi nyt viiden pisteen kaulan alemman pudotuspeliviivan alla olevaan Ässiin nähden. TPS:llä pisteitä on 79 ja Ässillä 74. TPS on sarjassa sijalla yhdeksän ja Ässät sijalla 11.

Lue myös:

    Uusimmat