Törkyteko SM-liigaottelussa – Ässien päävalmentajalta suorat sanat: "Hölmöilimme"

Ässien Eemil Erholtzilta törkeä temppu – TPS:n Petrus Palmu koki kovia 2:15
Video: Ässien Eemil Erholtzilta törkeä temppu – TPS:n Petrus Palmu koki kovia

TPS vei tärkeät sarjapisteet 4–1-voitolla, kun turkulaisjoukkue ja Ässät ottivat yhteen sunnuntaina Porissa kahden jääkiekon Liigan pudotuspelipaikasta kamppailevan joukkueen kohtaamisessa.

Ässien ongelmana ennenkin ollut jäähyily huipentui Eemil Erholtzin polvitaklaukseen, josta seurasi ulosajo. TPS:n Petrus Palmu lähti kohti pukusuojaa, eikä oikea jalka kantanut ollenkaan tilanteen jälkeen.

Video tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Viljami Marjalalle kirjattiin kaksi maalia ja yksi syöttöpiste Ässiä vastaan. Muut onnistujat olivat Aidan Dudas ja Kalle Väisänen. Ässien kavennusmaalin iski Leevi Viitala.

– Lämmittää kyllä mieltä, tämä oli meille iso voitto tähän kohtaan. Kävimme Ässiä paljon läpi ja onnistuimme poistamaan heidän maalipaikkansa, Marjala totesi.

– Olen ottanut pienen napsun eteenpäin omassa pelaamisessani, Marjala jatkoi.

Pudotuspelipaikkojen jaossa TPS venytti eron Ässiin viiteen pisteeseen ja on sijalla yhdeksän. KooKoo on porilaisia pisteen verran edellä kymmenentenä. Pelattuja otteluja KooKoolla on yksi enemmän.

– Toisessa erässä tunne vei liikaa, ja me hölmöilimme. Fiksumpi joukkue voitti. Hetkessä pitää elää ja nopeasti palautella. Hommat ovat omissa käsissämme, Ässien päävalmentaja Jere Härkälä arvioi.

Liigan tilannehuone ilmoitti, että Erholtzin taklaus on viety kurinpidon tarkisteluun.

Lue myös:

    Uusimmat