Autourheilun huimapää latasi röyhkeän väitteen F1-tähti Max Verstappenista – "Olen parempi"

Muun muassa NASCAR-sarjassa ajava autourheilun huimapää Kyle Larson väittää olevansa parempi kuin F1:n tämän hetken ykköstähti, Red Bullin Max Verstappen.

Larson latasi röyhkeää tekstiä FloRacingin haastattelussa, kun hän puhui F1:n kolmen edelliskauden mestarista Max Verstappenista.

– Tiedän omassa mielessäni sen, että olen häntä parempi kokonaisvaltainen kuljettaja, Larsson latasi, kun häneltä kysyttiin siitä, että onko hän vai Verstappen maailman paras ajaja.

– Ei ole mitään saumaa, että Verstappen voisi vain hypätä ja voittaa NASCARin Sprint Car -kisan tuosta noin vain. Tai Knoxville Nationalsin sprinttiautokisan. Toki, en minäkään varmaan voita F1:n Monacon kilpailua, mutta on minulla siihen parempi sauma kuin hänellä minun sarjoissani, Larson jatkaa.

Larson on kisannut vuosien varrella NASCARin lisäksi muun muassa dirt- ja Indycar-autoilla. Hän on osallistunut myös rata-autoilun 24 tunnin kestävyyskisoihin.

Larsonin kommentit kantautuivat Verstappenin korviin. F1-talli Red Bullin tähtikuski suhtautui Larsonin uhoon hyvin rauhallisesti.

Verstappenin mukaan hän arvostaa suuresti sitä, miten hyvin Larson osaa kisata eri alustoilla ja sarjoissa.

– Hän on pärjännyt Indyssä ja hän on pärjännyt soralla. Aika siistiä, Verstappen totesi Ash Vandelay'n tekemässä haastattelussa, jatkaen:

– Ehkä meidän ei kannata vertailla sitä, että kuka on kaikista paras, koska jokainen on varmasti hyvä omassa jutussaan. En minä pärjäisi soralla. Tai no jos harjoittelisin, niin ehkä…. en tiedä. Toki hyvä kuski sopeutuu hyvin nopeasti erilaisiin olosuhteisiin, Verstappen mietti.

Verstappen on voittanut F1:n maailmanmestaruuden vuosina 2021, -22 ja -23. Hän johtaa tällä hetkellä F1:n kuljettajien sarjaa 78 pisteen erolla ennen McLarenin Lando Norrisia.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Hollannissa.

Lue myös:

    Uusimmat