Avioeroa läpikäyvä Jennifer Lopez poseeraa bikineissä – somessa ylistetään: "Kuningatar"

Jennifer Lopez julkaisi Instagram-tililleen liudan kesäkuvia.

Avioeroprosessia läpikäyvä laulaja Jennifer Lopez jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan, johon hän on taltioinut otoksia kesältä. Julkaisun ensimmäisessä otoksessa laulaja poseeraa peilin edessä tuima ilme kasvoillaan.

Kuvasarjaan on sisällytetty myös muun muassa otoksia Lopezin lapsista Maxista ja Emmestä, yhteiskuva Lopezista ja hänen siskostaan Lyndasta sekä peilin kautta otettu bikinikuva Lopezista. 

– Oh, se oli kesä, laulaja kirjoittaa kuvasarjansa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Postaus on kerännyt lyhyessä ajassa 1,5 miljoonaa tykkäystä ja satoja kommentteja, joissa ylistetään ja kannustetaan Lopezia.

– Mikään ei voi estää sinua kukoistamasta, olet kaunis ja rajoittamaton, maailman upein Jennifer, olet täydellinen äläkä unohda kuinka arvokas olet, rakastan sinua ikuisesti, yhdessä kommentissa lukee.

– Kuningatar, näytät aivan upealta! toisessa ihastellaan.

– Jatka hehkumista, niin kuin olet aina tehnyt! kolmannessa kannustetaan.

Keväästä saakka leijuneet erohuhut saivat hiljattain vahvistuksen, kun Lopezin uutisoitiin hakeneen avioeroa näyttelijä Ben Affleckista. Lopez jätti avioeroon liittyvät oikeudelliset asiakirjat Los Angelesin oikeuteen tiistaina 20. elokuuta. Asiakirjojen mukaan Lopezin ja Affleckin eropäivä on 26. huhtikuuta 2024. 

Lopez ja Affleck avioituivat Las Vegasissa heinäkuussa 2022. Kuukautta myöhemmin pari järjesti kolmepäiväiset hääjuhlat läheisilleen ja ystävilleen.

Huhut Lopezin ja Affleckin erosta alkoivat kiertää toukokuussa, kun Affleck jättäytyi pois suurista tapahtumista, joihin hänen ja Lopezin odotettiin osallistuvan yhdessä. Affleckin huhuttiin muuttaneen erilleen Lopezista.

Lue myös:

    Uusimmat