Sisäpiirilähde väittää: Jennifer Lopez ja Ben Affleck hakevat avioeroa

Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat lähteiden mukaan viimeistelleet avioeropaperit.

Sisäpiirilähteet väittävät Daily Mailille, että laulaja Jennifer Lopez ja näyttelijä Ben Affleck hakevat avioeroa. Lähteiden mukaan pariskunta on viimeistellyt avioeroasiakirjat, mutta niitä ei ole vielä toimitettu eteenpäin.

He viimeistelivät avioeropaperit kuukausi sitten, mutta odottavat oikeaa aikaa jättää ne. Silloin he julkaisevat yhteisen lausunnon, jossa kerrotaan, kuinka paljon he rakastavat toisiaan ja kuinka he taistelivat saadakseen liittonsa toimimaan, mutta eivät onnistuneet, lähde kertoo Daily Mailille.

– Rehellisesti sanottuna he eivät lopulta päässeet kompromissiin. Se, mitä heillä oli aiemmin, on mennyttä ja he ovat molemmat hyväksyneet sen, toinen lähde väittää.

Kesäkuussa uutisoitiin, että Lopez ja Affleck laittoivat vuonna 2023 ostamansa Beverly Hillsin kartanon myyntiin. Daily Mailin mukaan Affleck osti itselleen 20,5 miljoonan dollarin "poikamieskartanon" Los Angelesin Pacific Palisadesista samana päivänä, kun Lopez täytti 55 vuotta. Lopez juhli toisaalla syntymäpäiväänsä ilman puolisoaan.

Lopezin ystäviksi kerrottujen Daily Mailin lähteiden mukaan Affleckin asuntokaupat vaimonsa syntymäpäivänä olivat "isku Lopezin sydämeen". 

Heinäkuun alussa lähteet väittivät Page Sixille, että Lopezin ja Affleckin avioliitto on ollut ohi jo maaliskuusta lähtien.

Huhut Lopezin ja Affleckin erosta alkoivat kiertää toukokuussa, kun Affleck jättäytyi pois suurista tapahtumista, joihin hänen ja Lopezin odotettiin osallistuvan yhdessä. Affleckin huhuttiin myös muuttaneen erilleen Lopezista.

Samoihin aikoihin somessa pistettiin merkille, että Lopez oli tykännyt Instagram-julkaisusta, joka koski epäterveiden suhteiden vaaroja.

Hieman tämän jälkeen Lopez ilmoitti peruvansa kesälle suunnitellun This Is Me… Live -kiertueensa. Syyksi perumiselle Lopez kertoi tahtovansa viettää aikaa perheensä, lapsiensa ja läheistensä kanssa.

Toukokuussa lähde väitti Page Sixille, että Affleck olisi "tullut järkiinsä" parin avioliiton suhteen ja että tämä halusi pistää lusikat jakoon.

Medialähteiden mukaan pari on viettänyt kesän erillään. 

Lopez ja Affleck ovat toista kertaa yhdessä. He seurustelivat ensimmäisen kerran jo 2000-luvun alussa. Kaksikko kihlautui vuonna 2002, ja häitä oli tarkoitus tanssia vuonna 2003.

Lopez ja Affleck kuitenkin ilmoittivat häiden alla lykkäävänsä suurta päiväänsä valtavan mediahuomion vuoksi. Häitä ei tuolloin keretty lopulta tanssimaan, sillä he purkivat kihlauksensa ja erosivat alkuvuonna 2004.

Parin romanssi syttyi uudelleen vuonna 2021. He kihlautuivat huhtikuussa 2022 ja menivät naimisiin saman vuoden heinäkuussa.

Juttua korjattu 6.8.2024 klo 7.46: Toisin kuin jutussa aiemmin väitettiin, Lopez ja Affleck eivät ole toista kertaa naimisissa, vaan seurustelusuhteessa. 

Lue myös:

    Uusimmat