Barcelona-tähti kritisoi omiaan, El Clasicon jälkeinen näky pukukopissa oli liikaa – "Tämä on ongelma"

Maalikooste: Barcelona - Real Madrid 4:19
Real Madrid kaatoi FC Barcelonan El Clasicossa lauantaina. Katso pelin maalit tästä.

Barcelonan tähtipelaaja Ilkay Gündogan kritisoi omiaan voimakkaaseen sävyyn tappioon päättyneen El Clasicon jälkeen.

Täksi kaudeksi Barcelona-paitaan siirtynyt Gündogan pelasi lauantaina ensimmäisen El Clasiconsa ja onnistui heti maalinteossa. Saksalaistähden maali ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Real Madrid nousi toisella jaksolla takaa-ajoasemasta voittoon.

Manchester Cityssä voittamaan tottunut Gündogan nosti ottelun jälkeen esiin yhden suuren huolenaiheensa Barcelonan pukukopista.

– En halua sanoa mitään väärää. Kaikki ovat pettyneitä pukukopissa, mutta tällaisen pelin ja tuloksen jälkeen toivoisin enemmän turhautumista, vihaa ja pettymystä, Gündogan aloittaa La Liga TV:n haastattelussa.

– Tämä on ongelma. Tunnetta on oltava enemmän – varsinkin, jos häviät ja tiedät pystyväsi parempaan. Mutta sinä et vain reagoi. Loppujen lopuksi se siirtyy myös kentälle. Meidän täytyy ottaa valtava askel sillä saralla tai muuten Real Madrid tai jopa Girona karkaa meiltä, Gündogan kritisoi.

33-vuotias Gündogan edustaa Barcelonassa joukkueen kokeneempaa ja menestyneempää kaartia. Monipuolinen keskikenttämies tiedostaa itsekin omaavansa suuren vastuun oikeanlaisen toimintakulttuurin luomiseksi.

– En tullut tänne häviämään tällaisia matseja tai antamaan eron kärkeen kasvaa. Minullakin on kokeneena pelaajana vastuu, etten anna tällaista tapahtua. Tarvitsemme vastarintaa, Gündogan painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat