Baxter kiitti kannattajia tuesta

Jalkapallomaajoukkueen päävalmentajalla Stuart Baxterilla oli lauantaina aihetta tyytyväisyyteen pitkästä aikaa. Lauantainen 2-0-voitto Walesista MM-karsinnassa oli ensimmäinen vieraskentällä saavutettu voitto Baxterin aikana.

- Toisella puoliajalla peli oli hienoa ja pelaajat loistavia. Valmentajan kannalta oli tietysti valitettavaa, että toinen maali ei tullut aiemmin, Baxter hymyili Canal+ -kanavan haastattelussa.

Huuhkajien kypsää esitystä oli todistamassa yli puolitoista tuhatta maajoukkueen kannattajaa. Suomalaisfanit näkyivät ja kuuluivat jättimäisellä Millennium-stadionilla, jossa peliä seurasi vain noin 22 000 katsojaa.

- Nämä olivat todella makeat kolme pistettä ja peliesityksemme teki voitosta vielä makeamman. Kaiken päälle saimme vielä loistavaa tukea suomalaiskannattajilta. Luulen, että tänä iltana tyhjenee muutamia olutlaseja, Baxter kiitteli.

- Nämä kolme pisteet pitävät toiveemme elossa, mutta ainoastaan toivomalla emme saavuta mitään. Lisää itseluottamusta tästä tuleviin peleihin kuitenkin varmasti saimme, Baxter muistutti.

Karsintalohkossa neljä kolmanneksi noussut Huuhkajat lentää seuraavaksi Osloon, jossa joukkue kohtaa Norjan harjoitusottelussa Ullevaal-stadionilla. MM-karsinnat jatkuvat kesäkuun alun kahdella kotiottelulla Liechtensteinia ja Venäjää vastaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat