Beata Leppilampi avoimena äitiydestä: "Nyt osaan oikeasti vasta nauttia tästä"

Taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilampi on kahden lapsen äiti. Hän kertoi somessa, että ensimmäinen vauvavuosi meni sumussa suorittaen. 

Taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilampi kertoi Instagramissa 21. maaliskuuta, että on oppinut nauttimaan äitiydestä oikeasti vasta toisen lapsensa syntymän jälkeen. Beatalla on kaksi lasta aviopuolisonsa Mikko Leppilammen  kanssa. 

– Äitiys on ihmeellinen asia. Silloin, kun odotin esikoista, kaikki hehkuttivat äitiyttä ja kertoivat, että se on parasta koko maailmassa. Sitten, kun esikoinen oli syntynyt, tuli toisilta vanhemmilta aidompaa avautumista vauva-arjesta. Sehän on nimittäin ihan helkkarin hankalaa ja vaativaa, Beata kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Huomaan vasta nyt, että ensimmäinen vauvavuosi meni vähän sumussa suorittaen. En sitä silloin tajunnut. Nyt jälkiviisaana ymmärrän, miten kovilla sitä oli. Tänään 2,5-vuotias ja puolivuotias kotona, ja nyt osaan oikeasti vasta nauttia tästä. Tulee ihan semmoinen ahaa-elämys, kun hoksasin, että tältä se voi parhaimmillaan tuntua, Beata jatkoi. 

Hän kertoi nyt nauttivansa, vaikka edelleen äitiys on myös rankkaa. Suurimman osan ajasta se tuntuu hänestä kuitenkin ihanalta. 

Beata ja Mikko Leppilampi  järjestivät hääjuhlansa vuonna 2022, ja heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi syyskuussa 2021. Toinen lapsi putkahti maailmaan kaksi vuotta myöhemmin syyskuussa 2023. Mikolla on aiemmasta liitostaan Lilia-tytär, joka syntyi vuonna 2005. 

Lue myös:

    Uusimmat