Ben Bloodilta älytön temppu Nordiksella – haki oudon kuitin, retuutettu HIFK-hahmo kosti

Pelicansin Ben Bloodista erikoista toimintaa Nordiksella – ajoi HIFK:n Iiro Pakarisen molaria päin, lähti itse istumaan 1:08

Pelicansin Ben Blood teki sangen erikoisen tempun keskiviikkona Helsingin vanhassa jäähallissa eli Nordiksella.

Ottelun toisessa erässä kuohahti, kun HIFK:n Iiro Pakarinen rynnisti kohti maalia. Pelicansin jykevä jenkkipuolustaja Blood kippasi Pakarisen itse oman veskarinsa päälle.

Blood lähti retuuttamaan Pakarista, joka makasi Pelicans-vahdin Johan Gustafssonin päällä.

Mikä oli lopputulema? Pelkästään Blood lähti istumaan kaksiminuuttista. Sekös kelpasi kotiyleisölle.

Eikä siinä vielä kaikki.

HIFK rankaisi seuranneella ylivoimalla. Asialla oli – kukapa muukaan kuin Pakarinen, joka laukoi jo pelin toisen maalinsa.

Video kyseisestä hässäkästä näkyy jutun yläreunasta.

HIFK tekee 3-1 maalin ylivoimalla 1:04
Iiro Pakarinen osuu Ben Bloodin jäähyn aikana

Pakarinen on ollut illan hahmo Nordiksella, sillä hän sai hattutempun täyteen toisen erän loppuvaiheilla. Pakarinen vei illan kolmannellaan HIFK:n 4–1-johtoon.