Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti on ollut kaksi vuotta raitis: "Muistan, kun ajatus kahdesta viikosta tuntui mahdottomalta"

First look: Beverly Hillsin täydelliset naiset 2:33
Tältä näytti Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan 9. kaudella.

Kyle Richards on ollut kaksi vuotta ilman alkoholia. 

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Kyle Richards on ollut jo kaksi vuotta ilman alkoholia. Merkkipaalun kunniaksi Richards jakoi itsestään kuvan kuntosalilla. 

– Muistan, kun ajatus kahdesta viikosta tuntui mahdottomalta. Olen ylpeä, että minulla on ollut tahdonvoimaa pysyä tällä tiellä. Tiedän, että monet haluaisivat, että alkaisin taaas juomaan. Jopa ystävät, jotka tahtovat vain hyvää. Kaikki rakastivat Party-Kyleä, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Richards kirjoittaa, että vaikeinta on ollut vastustaa muita. Aikaisemmin hän olisi halunnut mielyttää ihmisiä. 

– Mutta henkisestä ja fyysisestä terveydestä tuli minulle paljon tärkeämpää, kuin tunne, että minun piti olla juhlissa. Enkä aio valehdella. Se, että näytin paremmalta, koska en juonut, kannusti myös jatkamaan tällä tiellä, jolla olen. Mutta todellinen palkkio on, miltä minusta tuntuu sisällä. Tunnen oloni vahvaksi, energiseksi ja kiitolliseksi kropastani, hän lisää. 

Viime kesänä uutisoitiin Richardsin eronneen miehestään Mauricio Umanskysta 27 vuoden avioliiton jälkeen. 

– Meillä on ollut rankka vuosi, liittomme haastavin. Mutta rakastamme ja kunnioitamme kuitenkin toisiamme valtavasti, hei kirjoittivat tuolloin Instagramissa. 

Richards ja Umansky tapasivat ensimmäisen kerran jo vuonna 1994. He kihlautuivat samana vuonna ja lopulta astelivat alttarille vuonna 1996. 

Parilla on yhteensä kolme tytärtä Alexia, 28, Sophia, 24 ja Portia, 16. Richardsilla on myös aiemmasta liitostaan tytär Farrah Brittany, 35.

Lue myös:

    Uusimmat