Bruce Willisin tytär julkaisi herkän päivityksen isälleen: "Rakastan tätä tyyppiä niin paljon"

Die Hard -tähti Bruce Willisin sairaus on edennyt nopeasti.

Toimintaelokuvista tunnettu Bruce Willis, 69, jäi eläkkeelle vuonna 2022 sairastuttuaan afasiaan. Myöhemmin Willisin perhe ilmoitti tähden tilan edenneen frontotemporaaliseksi dementiaksi, jonka yleisimpiä oireita ovat muun muassa kommunikaatio ongelmat, epätavallinen käyttäytyminen ja tunneongelmat. 

Bruce Willisin tytär Tallulah Willis teki Instagram-tilillään harvinaisen päivityksen isänsä kanssa julkaisten kolme yhteiskuvaa. 

Tytär on kertonut käyvänsä isänsä luona aina, kun siihen vain on mahdollisuus.

– Hei, rakastan tätä tyyppiä niin paljon, ja tunteiden tunteminen on rankkaa, mutta kiitollisena annan niiden viirata lävitseni sen sijaan, että irtautuisin niistä, Tallulah kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aikaisemmin Willisin toinen tytär Rumer Willis julkaisi Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän piteli isänsä kättä. Julkaisussa Rumer vastasi kyselyihin isänsä voinnista, ja kirjoitti hänen olevan kunnossa.

Instagramin tarinat-osioon tehdyt julkaisut poistuvat 24 tunnin kuluttua julkaisustaan.

– Hän voi hyvin. Rakastan häntä niin paljon. Kiitos, Rumer kirjoitti. 

Bruce Willisillä on viisi lasta, kaksi nykyisen vaimonsa Emma Hemingin kanssa, ja kolme entisen puolisonsa Demi Mooren kanssa. 

Willisin vaimo Emma Heming toimii miehensä omaishoitajana, koska entinen leffatähti tarvitsee jatkuvasti apua päivittäisissä toimissaan. Hän ei enää juurikaan poistu kotoaan, mutta silloin tällöin hänet on nähty julkisella paikalla autossa.

Perhe on kertonut huolehtivansa loppuun asti siitä, että Willisillä olisi hyvä ja turvallinen olo, joten tähden mukana on aina myös turvamiehet. 

Lähde: In Touch

Lue myös:

    Uusimmat