Entinen lapsitähti paljasti Bruce Willisin suloisen tavan: "Halusin vain sanoa hei"

Entinen lapsitähti Haley Joel Osment kertoi Bruce Willisin soitelleen hänelle koulupäivän jälkeen, tai ennen yhteisiä lentomatkoja.

Haley Joel Osment kertoi Entertainment Weeklyn haastattelussa Bruce Willisin olleen häneen paljon yhteydessä vuonna 1999 ilmestyneen Kuudes aisti -elokuvan jälkeen. Willis soitteli hänelle muun muassa puheluita, joissa hän varmisti, olihan Osment päässyt koulusta kotiin. 

Myös ennen yhteisiä menoja, kuten elokuvan tiimoilta tehtyjä lentoja Willis soitti ”tarkistuspuhelun”. Haastattelussa hän muistelee konkarinäyttelijän soitelleen joskus ilman sen suurempaa tarkoitustakaan, ja jättäneen ääniviestejä kotipuhelimeen ”Hei Haley Joel. Halusin vain sanoa moi.”

Osment kuvaili Willisiä erittäin karismaattiseksi, ja kertoi yhdessä työskentelyn olleen "fantastista". 

Kuudes aisti -elokuvan ilmestyessä, Haley Joel Osment oli vasta 10-vuotias, mutta kertoi olleensa ”riittävän vanha” nähdäkseen Willisin aikaisempia elokuvia. Entinen lapsitähti muisteleekin yhdessä työskentelyn olleen alkuun myös jännittävää. 

– Olen kiitollinen siitä, että sain tuntea ja työskennellä hänen kanssaan, koska hän on upea, elämää suurempi ihminen, Osment kertoo. 

Willisin perhepiiri ilmoitti näyttelijän lopettavansa näyttelemisen vuonna 2022, kun hänellä diagnosoitiin afasia. Myöhemmin perhe ilmoitti Willisin tilan edenneen frontotemporaaliseksi dementiaksi, joka voi johtaa kommunikaatio ongelmiin, epätavalliseen käyttäytymiseen ja tunneongelmiin. 

Osment kertoi haastattelussa, ettei ole kuullut näyttelijätoveristaan sen jälkeen, kun Willisin terveystilanteen muuttumisesta uutisoitiin. 

Lue myös:

    Uusimmat