Button: McLarenin sauma Red Bullin riidoissa

Formula ykkösten hallitseva maailmanmestari Jenson Button uskoo McLaren-tallinsa hyötyvän siitä, että Red Bull -talli on ajautunut sisäiseen kiistelyyn.

Red Bull on McLarenin pahin kilpailija MM-taistossa ja sillä on ollut melkein joka kisassa hieman nopeampi auto, mutta talli tuntuu olevan jakautunut kahteen leiriin. Etenkin viime viikonloppuna Silverstonessa Mark Webberin ja Sebastian Vettelin välinen nokittelu keräsi paljon huomiota, Webber syytti tallin suosineen Vetteliä antamalla hänelle uudenmallisen etusiiven.

- He tulevat olemaan kiireisiä keskustellessaan siitä, mitä aikovat tehdä asioille. Meillä taas on täällä hyvä suhde. Vaikka ihmiset puhuvat paljon siitä, miten minä ja Lewis tulemme toimeen, hommat sujuvat tallissamme hyvin, Button kertoi Autosport-lehdelle.

Button on MM-sarjassa toisena tallitoverinsa Lewis Hamiltonin jälkeen. Hän myöntää McLarenin olevan edelleen Red Bullia hitaampi auto, mutta uskoo tallin sisäisen harmonian auttavan asian korjaamisessa.

- Kavereiden ei tarvitse tehtaalla huolehtia siitä, miten tulemme toimeen, vaan he voivat keskittyä tekemään autostamme nopeamman, Button sanoi.

- Emme ole yhtä nopeita kuin Red Bullit. Voimme kuitenkin keskittyä sataprosenttisesti automme kehittämiseen eikä meidän täydy huolehtia politiikasta kuljettajien välillä.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat