Webber: Menin liian pitkälle

Red Bull -kuski Mark Webber myöntää menneensä liian pitkälle arvostellessaan talliaan julkisesti viikko sitten Britannian GP:ssä Silverstonessa.

Red Bull -kaksikko Webberin ja Sebastian Vettelin välinen siipijupakka ja aussikuskin asema tallissa on puhuttanut formulamaailmaa pitkään kisan jälkeenkin.

Webber joutui luovuttamaan tallin määräyksestä RB6-autonsa uudenmallisen etusiiven Vettelille ennen lauantain aika-ajoa Silverstonessa. Tapauksesta kiukustunut Webber julisti itsensä tämän jälkeen tallin kakkoskuskiksi.

Webber kertoo olleensa pettynyt ja vihainen, mutta samaan hengenvetoon hän myöntää menneensä kritiikissään liian pitkälle.

- Minun on helppo myöntää, että menin sanomaan liikaa. En olisi halunnut asioiden tulevan julki, mutta niin kuitenkin tapahtui, pahoitteli Webber brittiläisen Daily Mail -sanomalehden haastattelussa.

- En halua mitään suosimista, vain reilun mahdollisuuden. Haluan varmistaa sen, että mitään ylimääräisiä vastoinkäymisiä ei ole luvassa. Asioista ei ole varaa tehdä yhtään tämän vaikeampia, jatkoi Webber.

Webberin mukaan Silverstonen viikonloppu on Red Bullin sisällä käsitelty nyt loppuun. Aussikuski ei kuitenkaan lupaa harmoniaa tallitoverusten välille jatkossakaan.

- Jos seuraavien kuukausien aikana olemme molemmat yhä mukana kärkitaistelussa, niin tilanne saattaa olla välillämme vieläkin kireämpi, ennusti Webber.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat