Celine Dion esiintyy olympialaisissa – kuittaa överipalkkion

Jäykkyysoireyhtymää sairastava huippulaulaja nähdään olympialaisten avajaisissa. 

Laulajalegenda Celine Dion esiintyy olympialaisten avajaisissa perjantaina Pariisissa. 

Tähti saapui Ranskaan maanantaina valmistuakseen tulevaan esitykseensä. Huippulaulajalta kuullaan tapahtumassa yksi kappale. Dionin palkkio tulee olemaan 1,8 miljoonaa euroa.

Dionin esiintyminen on harvinaista herkkua, sillä hänellä todettiin vuosia sitten harvinainen autoimmuunisairaus – jäykkyysoireyhtymä. 

Tähdeltä tuli kesäkuussa I Am: Celine Dion -dokumentti, mikä näyttää, miten hänen elämänsä on muuttunut sen jälkeen, kun hänellä todettiin jäykkyysoireyhtymä. 

Hän joutui perumaan Courage-maailmankiertueensa, joka käynnistyi uudelleen vuonna 2022 sen jälkeen, kun se oli keskeytetty koronapandemian vuoksi. Dion on esiintynyt viime kuukausina muutamissa julkisissa tilaisuuksissa, muun muassa yllättävästi lavalla vuoden 2024 Grammy-gaalassa ja useilla matkoilla jääkiekkopeleihin poikiensa kanssa.

Dokumentissa hän myös vannoi palaavansa takaisin estradille laulamaan. Hän myös vihjaili huhtikuussa Ranskan Voguessa tulevasta esiintymisettään. 

– Olen päättänyt työskennellä koko sieluni ja ruumiini kanssa, päästä varpaisiin ja lääkintätiimini kanssa. Haluan olla niin hyvä kuin vain voin olla. Tavoitteenani on nähdä Eiffel-torni jälleen. 

Lähde: TMZ.

Lue myös:

    Uusimmat