Celine Dion neuvottelee jättisopimuksesta – mahdollinen paluu Las Vegasiin jo vuoden lopulla

Celine Dionin huhutaan palaavan Las Vegasiin vuoden sopimuksella.

Jäykkyysoireyhtymää sairastavan Celine Dionin huhutaan palaavan esiintymislavoille Las Vegasiin, kertoo TMZ.

Sivuston mukaan supertähti neuvottelee parhaillaan vuoden sopimuksesta. TMZ:n nimettömät lähteet kertovat, että sopimusneuvottelut Dionin ja Resorts World -resortin kanssa ovat loppuvaiheessa ja Dionin olisi määrä aloittaa oma Show’nsa joko loppuvuodesta 2024, tai vuoden 2025 alussa.

Lähteiden mukaan Dion on valmis paluuseen.

– Hän on päättänyt palata takaisin ja esiintyä livenä. Siitä hän puhui jo dokumentissaan I Am: Celine Dion. Hänellä on intohimo päästä takaisin ja hän aikoo tehdä sen, eräs lähde sanoo.

TMZ:n mukaan jäykkyysoireyhtymän kanssa jo vuosia kamppaillut Dion on valmistautunut selviämään sairautensa kanssa, eikä se estä häntä esiintymästä.

Dion oli kiinnitetty Resorts Worldin vetonaulaksi jo vuonna 2021, mutta hän joutui peruuttamaan show’nsa saatuaan järkyttävän diagnoosin.

Tällä hetkellä resortissa esiintyy kantritähti Carrie Underwood, eikä TMZ:n mukaan ole sattumaa, että hänen pestinsä päättyy marraskuussa.

Dionin ensimmäinen esiintyminen vuosiin nähdään Pariisin olympialaisten avajaisissa. Laulajalegenda saapui hiljattain Pariisiin valmistautuakseen esiintymiseensä, josta hän kuittaa muhkean 1,8 miljoonan euron palkkion.

Lue myös:

    Uusimmat