Chelsealta hurjaa jälkeä Valioliigassa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa nähtiin sunnuntaina todellinen maalijuhla, kun Chelsea avasi kauden pistetilinsä 6–2-vierasvoitolla Wolverhamptonia vastaan. Lisämotivaatiota Chelsealle toi kenties se, että joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta Wolves oli voittanut jokaisen.

Ottelu saikin vauhdikkaan alun, kun Chelsean senegalilaishyökkääjä Nicolas Jackson puski pallon kotijoukkueen maaliin jo ottelun toisella minuutilla. Matheus Cunha toi Wolvesin tasoihin 27. minuutilla

Avausjakson lopulla Cole Palmer vei vierasjoukkueen takaisin johtoon, kun hän nosti pallon yli Wolves-vahti Jose San, joka seikkaili kaukana maaliltaan. Pukukoppiin Chelsea ei kuitenkaan johtoasemassa päässyt, sillä norjalaishyökkääjä Jörgen Strand Larsen tasoitti tilanteeksi 2–2 avausjakson lisäajan kuudennella minuutilla komean vapaapotkukuvion päätteeksi.

Tasaisen avausjakson jälkeen Chelsea hallitsi kentän tapahtumia mielin määrin.

Lontoolaisjoukkue sai avausjakson tapaan toisellekin jaksolle vauhdikkaan alun, kun Noni Madueke heilutti verkkoa jakson neljännellä minuutilla. Tämä ei englantilaishyökkääjälle suinkaan riittänyt, sillä hän onnistui maalinteossa vielä kahdesti uudestaan seuraavan 14 minuutin aikana.

Palmerin iltapuhteesta muodostui myös tehokas, sillä hän kirjautti syöttöpisteen Madueken hattutempun jokaiseen osumaan. Kotijoukkueen ilta synkkeni vielä entisestään, kun Joao Felix viimeisteli ottelun loppulukemat 81. minuutilla.

Voitto oli Chelsealle tärkeä etenkin, kun se avasi kautensa 0–2-kotitappiolla Machester Citylle. Wolvesille kauden alusta ei ole jäänyt paljoa kerrottavaa, sillä Arsenalille avausottelunsa hävinnyt joukkue on kahden ottelun jälkeen vielä pisteittä.