Chelsean miljoonasiirto jäihin viime hetkillä – tarjolla tuttu korvaaja

Chelsean hyökkääjähankinnan siirto on karahtamassa kiville viime hetkillä.

Hyökkääjä Samu Omorodionin siirrosta Chelseaan ehdittiin jo uutisoida laajasti viikonloppuna. Hinta seitsemän vuoden sopimukselle oli sovittu 40 miljoonaan, mutta sunnuntai-iltana tuli mutkia matkaan. Nyt mediatiedot kertovat, että siirto ei toteudukaan.

Atletico Madridin piti saada talouttaan kevennettyä Omorodionin siirron avulla, sillä joukkue haali riveihinsä Conor Gallagherin Chelseasta noin 40 miljoonalla  ja Julian Alvarezin 75 miljoonalla Manchester Citystä. Sekä Alvarezin että Gallagherin siirrot ovat toteutumassa. 

Daily Mailin mukaan Atletico on avannut keskustelut Chelsean kanssa Joao Felixistä, joka edusti lontoolaisjoukkuetta toissa kaudella. Silloin hän pyssytti Chelsean paidassa neljä maalia 20 ottelussa. Viime kaudella Felix oli lainalla Barcelonassa, ja Atletico vaikutata haluavan portugalilaisesta eroon, sillä se oli mediatietojen mukaan tarjonnut Felixiä Manchester Cityyn Alvarez-siirron yhteydessä.

Samu Omorodion oli viime kaudella Atleticosta lainassa Alavesissa, jossa hän venytti verkkoja yhdeksän kertaa 35:ssä La Liga -ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat