Siirtosaaga päätökseen: Englannin EM-pelaaja siirtyy jättikaupassa Espanjaan

Valioliigassa pelaavan Chelsean keskikenttäpelaaja Conor Gallagher on siirtymässä La Ligan huippuseura Atletico Madridiin. Asiasta uutisoi BBC.

Chelsea oli hyväksynyt espanjalaisjoukkueen 33 miljoonan punnan (noin 38,4 miljoonaa euroa) tarjouksen viime viikolla. Ilmassa oli kuitenkin merkittäviä huolia siitä, onko Englannin maajoukkuemies halukas vaihtamaan Atleticon väreihin.

Sunnuntai-iltana Gallagher, 24, on kuitenkin ilmoittanut Atleticon edustajille, että hän siirtyisi Wanda Metropolitanolle. Gallagherin odotetaan nyt lentävän Espanjan pääkaupunkiin suorittamaan lääkärintarkastuksensa ennen siirron vahvistamista.

Chelsea oli tarjonnut viime kaudella kapteeninnauhaa kantaneelle Gallagherille kahden vuoden jatkopahvia. Se ei kuitenkaan miellyttänyt Gallagheria hänelle tarjotun palkan tai roolin puolesta. Gallagherin ei odotettu sopivan uuden päävalmentajan Enzo Marescan sapluunaan.

Gallagher, joka pelasi viisi ottelua kesän EM-kisoissa, jättää Chelsean peräti 18 vuoden jälkeen. Chelsea halusi myydä kasvattinsa mieluummin ulkomaille, kuin kilpailevaan Valioliiga-seuraan.

Lue myös:

    Uusimmat