Cristiano Ronaldo mellesti historiallisesti – olivatko nämä sanat sen jälkeen piikki omalle valmentajalle?

Cristiano Ronaldosta tuli tiistaina jalkapallon Mestarien liigan 2–2-tasapelissä Atalantaa vastaan Manchester Unitedin sankari, kun hän iski joukkueensa molemmat maalit lisäajoilla. Ronaldo jakoi F-lohkon ottelun jälkeen kehuja kotijoukkue Atalantalle, mutta tuliko portugalilaistähti samalla sanoittaneeksi sen, mitä hänen joukkueestaan uupuu?

Edellisessä Mestarien liiga -ottelussa Atalantaa vastaan lisäajalla voittomaalin tehnyt Ronaldo toi nyt Unitedin ensin avausjakson lisäajalla 1–1-tasalukemiin upean sommitelman päätteeksi, yhdellä Mestarien liiga -kauden hienoimmista maaleista. Ronaldo pelasti myöhemmin joukkueensa tappiolta tälläämällä toisen jakson lisäajalla pallon komeasti verkon perukoille rangaistusalueen rajan takaa.

Ronaldosta tuli 36 vuotta ja 270 päivää vanhana Manchester Unitedin iäkkäin pelaaja, joka on eurokilpailussa tehnyt vähintään kaksi maalia samassa ottelussa.

– Se oli vaikea ottelu. Tiedän, että kun pelaamme Bergamossa Atalantaa vastaan, se on aina vaikeaa, Ronaldo sanoi pelin jälkeen ja viittasi aiempiin vuosiinsa Juventuksessa.

– Uskoimme kuitenkin loppuun asti. Autoin joukkuettani saamaan yhden pisteen, ja olen hyvin onnellinen.

Ronaldo korosti, ettei United "koskaan luovuta".

– Tämä on minusta hyvä tulos meille.

Kysymys kuitenkin kuuluu, oliko Ronaldon seuraavissa Atalanta-kehuissa muunkinlainen viesti. Kriittinen viesti päävalmentaja Ole Gunnar Solskjärin suuntaan siitä, mitä Unitedilla ei ole.

– Alku oli rankka. Tiesimme, että Atalanta antaa paljon painetta. Heillä on fantastinen valmentaja (Gian Piero Gasperini). He tietävät kentällä kaiken aikaa, mitä tehdä.

Manchesterin punaisista ei ole moisia sanoja vakavasti voinut sanoa. Unitedia on kritisoitu pelin rakenteen köykäisyydestä, ja päävalmentaja Solskjärin asemalla on spekuloitu jo pitkään.

United on neljän kierroksen jälkeen F-lohkon kärjessä seitsemässä pisteessä Villarrealin kanssa, ja Atalanta on kaksikosta kahden pinnan päässä.

Kuuntele haastattelusta ylälaidan videolta myös, mitä asioita Ronaldo kehui Unitedin pelaamisessa ja mitä hän totesi joukkueensa vaikeuksista jatkoa ajatellen.

Alta näet Ronaldon kaksi upeaa maalia.

Lue myös:

    Uusimmat