Dauphine-perunat: Tuulihattutaikinaa sekoitetaan hienoon perunasoseeseen. Seos pursotetaan pieniksi tangoiksi, jotka friteerataan.
Dekantoida: Esimerkiksi viini kaadetaan toiseen astiaan tai pullo avataan reilusti ennen viinin nauttimista, jotta viini saa hengittää.
Demiglace: Erittäin voimakkaasti kokoon keitetty, siivilöity lihaliemi.
Digestiivi: Ruoan sulamista edistävä alkoholi, usein kirkasta viinaa.
Dolmas: Viininlehtikääryleet, joissa täytteenä mausteinen seos. Tarjotaan tavallisesti kylmänä alkupalana.
Dressing: Majoneesipohjainen salaatinkastike- tai öljykastike.
Duchesse-peruna: Keltuaisia, voita ja muskottipähkinää lisätään hienoon perunasoseeseen. Sose pursotetaan ruusukkeiksi ja ruskistetaan uunissa tai grillissä.
Durumvehnä: Valkuaisainepitoisuudeltaan suuri, amerikkalainen vehnälajike. Erityisesti pastan valmistukseen.