Dallas teki karua jälkeä Tampa Baysta – NHL:n tähtivahti kieltäytyi vaihtokomennuksesta: "Pokkaa on"

Dallas tekee hakkelusta Tampa Baysta – NHL:n tähtivahti kieltäytyi vaihtokomennuksesta 1:33
Tampa Bay Lightningin tähtivahti Andrei Vasilevski ei suostunut vaihtoon kuuden takaiskumaalin jälkeen.

Tampa Bay Lightningin tähtimaalivahti Andrei Vasilevski kieltäytyi vaihtokomennuksesta Dallas Starsin karattua ottelussa jo 6–1-johtoon.

Dallas otti pelin isännän tavoin haltuunsa ensimmäisistä minuuteista lähtien ja avasi maalihanat vain minuutin pelin jälkeen.

Jason Robertson takoi kiekon jo kuudennen kerran Vaslilevskin selän taakse, kun peli oli vanhentunut vain 34 minuuttia ja 24 sekuntia. Tämän jälkeen Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper oli jo vaihtamassa venäläistähteä pois kentältä, mutta Vasilevski ei suosunut jättämään kaukaloa ja pyöritteli päätään vaihtopenkin suuntaan.

– Aika paljon valtaa on veskarilla. Mitä sanot koutsina tuossa? MTV Urheilun asiantuntija Sami Lepistö kummasteli lähetyksessä.

– Pokkaa on. Ei ihan jokainen veskari voi NHL:ssä katsoa noin valmentajan suuntaan, että tuletko hakemaan pois, MTV Urheilun selostaja Julius Sorjonen komppaa.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Dallas otti voiton lopulta lukemin 8–1. Dallasin suomalaispelaajat  Miro Heiskanen (0+1), Esa Lindell (0+2), Jani Hakanpää (0+2) ja Roope Hintz (0+2) pääsivät jokainen ottelussa tehopisteille.