Edesmenneen O.J. Simpsonin jäänteistä tehtiin koruja

Huhtikuussa menehtyneen O.J. Simpsonin tuhkat päätyivät koruiksi hänen neljälle lapselleen.

Entinen NFL-pelaaja ja elokuvanäyttelijä O.J. Simpson menehtyi huhtikuussa 76-vuotiaana sairastettuaan syöpää. Nyt Simpsonin asianajaja Malcolm LaVergne kertoo TMZ:n mukaan, että tämän tuhkista on tehty koruja tämän neljälle aikuiselle lapselle. 

Simpsonin jäänteet tuhkattiin huhtikuussa, jonka jälkeen hänen lastensa kerrotaan suostuneen siihen, että heidän isänsä tuhkat muutetaan koruiksi. LaVergne, joka toimi testamentin toimeenpanijana, oli myös annettava tälle kirjallinen suostumus. 

LaVergne ei tarkenna sitä, millaisia koruja Simpsonin tuhkista on tehty, mutta ihmisten tuhkista teetetään yleisesti muun muassa kaula- ja rannekoruja, joissa on riipuksina miniatyyriuurnat. Asianajaja täsmentää, ettei hänellä itsellään ole Simpsonin jäänteistä tehtyä korua. 

Asianajajan mukaan sekä polttohautaus, korut sekä kuolintodistus kustansivat yhteensä 4243 dollaria, eli noin 3800 euroa.

LaVergnen on uutisoitu aiemmin pyrkivän realisoimaan suurimman osan edesmenneen Simpsonin omaisuudesta kattaakseen tämän jättämän velkavuoren. Kuollessaan Simpson oli yhä kymmenien miljoonien edestä velkaa ex-vaimonsa Nicole Brown Simpsonin miesystävän Ron Goldmanin perheelle. Simpsonia syytettiin vuonna 1995 Brown Simpsonnin ja Goldmanin murhista, mutta hänet todettiin syyttömäksi maailmanlaajuista julkisuuttta saaneessa oikeudenkäynnissä. Myöhemmin siviilituomioistuin tuomitsi Simpsonin jättikorvauksiin uhrien omaisille. 

Vuonna 2008 Simpson oli jälleen vaikeuksissa lain kanssa, kun hänet tuomittiin vankeuteen osallisuudestaan aseelliseen ryöstöön, vapaudenriistoon sekä pahoinpitelyyn. Istuttuaan vankilassa yhdeksän vuotta Simpson pääsi ehdonalaiseen. 

Lue myös:

    Uusimmat