Edesmenneen Stephen “tWitch” Bossin leski vihjailee uudesta suhteesta

Tanssija ja dj Stephen ”tWitch” Bossin leski Allison Holker jakoi Instagramiin kuvan, jossa kävelee käsi kädessä toisen henkilön kanssa.  

Tanssija Allison Holker jakoi Instagramissa 29. elokuuta kuvan, jossa näkyy hänen ja toisen henkilön varjot. Kaksikko on kuvassa käsi kädessä, ja kuvatekstiin Allison on laittanut sydämen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Allison edesmennyt aviomies tanssija ja dj Stephen ”tWitch” Boss teki itsemurhan 40-vuotiaana motellissa, Los Angelesissa, 13. joulukuuta vuonna 2022. Viranomaiset löysivät myös itsemurhaviestin, joka viittasi hänen aikaisempiin kamppailuihinsa elämässä, mutta sen tarkkaa sisältöä ei ole julkistettu.

Peoplelle kesäkuussa puhunut Allison sanoi olevansa edelleen toiveikas, että löytäisi elämäänsä jälleen rakkauden. 

– Ja vaikka olen kokenut niin paljon, uskon edelleen siihen, että on elettävä suurta elämää. Haluan edelleen saada rakkautta, haluan edelleen matkustaa ympäri maailmaa. Haluan edelleen nähdä ja kokea uusia asioita uusien ihmisten kanssa, uutta energiaa, ystävieni, perheeni, potentiaalisen rakkaani ja lasteni kanssa, Allison kertoi tuolloin. 

– Haluan heidän näkevän, että he voivat yhä oppia luottamaan ja rakastamaan uudelleen. Sen ei tarvitse mennä pois, Allison jatkoi ja lisäsi, että ottaisi vastaan mahdollisuuden seurustella. 

Allison ja Stephen menivät naimisiin vuonna 2013 ja juhlivat yhdeksättä hääpäiväänsä vain päiviä ennen Stephenin kuolemaa.

Heillä on kolme lasta: Weslie, 16, Maddox, 8, ja Zaia, 4. Weslie on Allisonin aiemmasta liitosta, mutta Stephen adoptoi hänet aikoinaan.

Stephen toimi muun muassa Ellen DeGeneresin talk show’n dj:nä ja yhtenä vastaavana tuottajana.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat