Eicca Toppisen kassi:
-tuoreita chilejä -mustia torvisieniä -puolukoita -punajuuri -olut -tähkäviljaa
Jyrki Sukulan ja Eicca Toppisen menu:
Punajuuri carpaccio
1 kpl punajuuri 1 rkl sitruunanmehu 2 rkl oliiviöljy suola valkopippuri
Kuori punajuuri ja viipaloi ohuiksi läpinäkyviksi viipaleiksi, sitruunanmehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja valkopippurilla. Lado lautasen pohjalle ohueksi kerrokseksi.
Mustatorvisienisalaatti
2 dl torvisieniä 1/2 dl hienonnettua sipulia basilikaa lehtipersiljaa suola oliiviöljy
Paista sienet kuumalla pannulla nopeasti oliiviöljyn ja sipulin kera, mausta suolalla, sekoita revittyjen yrttien kera ja tarjoile heti.
Yrttipunajuuret - olut - tähkäviljaa - jugurtti kastike
2 kpl punajuuria 2 kpl valkosipulin kynttä 1/2 kpl hienonnetua sipulia 1 rkl tuore hienonnettu rosmariini 1 rkl tuore hienonnettu timjami voita 1/2 dl valkoviiniä suolaa valkopippuria
Kuori ja kuutio punajuuret, hauduta voi valkoviiniseoksessa, mausta suolalla ja valkopippurilla, lisää hienonetut yrtit, voit lisätä sitruunaa loppuvaiheessa jos tarvitsee happoa.
Tähkäviljalisäke
2 dl tähkäviljaa, esim. ohraa 1/2 dl olutta 2 kpl valkosipulin kynttä suolaa 1 tl hienonnettua tuoretta chiliä omenaviinietikkaa valkopippuria 2 rkl voita
Freesaa hienonnettu chili ja valkosipuli kevyesti voissa, lisää viljat ja etikka, lisää olut ja vesi niin että viljat peittyvät, lisää mausteet ja hauduta kannenalla kypsäksi.
Jugurttikastike
1 dl ruuanvalmistusjugurttia 2 rkl sitruunamehua 1 rkl hienonnettua minttua suolaa ja valkopippuria
Sekoita aineet keskenään.
Torvisienipaistos
2 dl torvisieniä 1/2 kpl hienonnettua sipulia 1 kpl kananmuna 1 rkl smetanaa suolaa valkopippuria voita 2 kpl leipäviipaleita
Freesaa sienet ja sipuli, anna jäähtyä, paahda leipäviipaleet, voitele pyöreät stanssit voilla ja paina leivästä pyöreä krutonki, jätä muotti paikoileen. Sekoita sienet, sipuli, kananmuna ja smetana keskenään, mausta ja lisää mausteet, hyydytä uunissa 175 c. n.12 min.
Puolukka keitto - vanilja creme
4 dl puolukoita 4 rkl sokeria 1 dl kermaa 1 dl smetanaa1 kpl vaniljatanko sokeria
Paseeraa puolukat ja sokeri siivilän läpi, vatkaa kerma ja smetana vaahdoksi, mausta vaniljalla ja sokerilla, tarjoile paseeratun puolukan kera.
Uusimmat
-
14:14
Poliisi ampui miestä Tampereella – Syyttäjälaitokselta lisätietoa
-
14:11
HIFK näytti yllätyshankinnalle ovea
-
13:54
Jenni Alexandrovan poika 15 vuotta – suloiset lapsuuskuvat julki
-
13:50
Suomen perinneruoka säikäytti NHL-tähden – "Se oli hämmentävää"
-
13:44
Suora lähetys pian: Stubb kertoo, mitä puhunut Kiinan kanssa Venäjästä ja Pohjois-Koreasta
-
13:38
Syy suomalaiskauppojen salaattisekasortoon selvisi: "On tämä sellainen saakelin show"
-
13:38
Järisyttäviä kulissipaljastuksia: Näin varma Vinicius Junior oli Ballon d'Orin voitosta
-
13:30
Poliisi tutkii: Taksikuski ryösti asiakkaan, pahoinpiteli ja ajoi päältä Vantaalla – epäilty yhä karussa
-
13:07
Virolta nootti Venäjälle
-
13:02
Uusi yritys: Tuskaiselta Ilvekseltä taas peliliike SM-liigassa
-
13:01
Venäjä ärähti Suomen takavarikoista – Kreml uhkailee oikeustoimilla
-
12:33
Kuulapyssyn kanssa liikkunut mies aiheutti poliisitehtävän Oulussa
-
12:24
Terrafame aloittaa muutosneuvottelut – koskevat yli 800 työntekijää
-
12:17
Kertoivatko Leijonien valinnat totuuden Liigasta? Antti Pennanen löi pöytään kovia lukemia
-
12:12
Vaasan Sport isossa ahdingossa: "Tarvitaan puoli miljoonaa euroa"
-
12:10
Stubbilta heti suora viesti Kiinalle – Xi nosti esiin yllättävän asian suomalaisista
-
12:04
Helsingin hovioikeus kumosi Kulmunin entisen avustajan petostuomion
-
11:55
Anna Puu ja Jukka Immonen viettivät merkkipäiväänsä – artisti jakoi herttaisen postauksen: "Joka päivä valitsen sinut"
-
11:53
Kysely: Suomen venäjänkielisistä yli joka kymmenes hyväksyy Venäjän sotatoimet Ukrainassa – lähes puolet kieltäytyi vastaamasta
-
11:46
Joukkoliikenteen lipunhintoihin reilu korotus Helsingin seudulla
-
Lataa lisää