Emily kävi kampaajalla katastrofaalisin seurauksin: "Tuon on pakko olla peruukki"

Kampaajalla käynyt nainen halusi palata omaan luonnolliseen hiusväriinsä ja leikata hiuksiaan. Lopputulos järkytti.

Emily Lyons, 22, on järkyttänyt kymmeniä miljoonia TikTok-käyttäjiä videoillaan, jossa hän esittelee pieleen mennyttä muodonmuutostaan.

Emily kävi äskettäin kampaajalla. Alun perin hänen ajatuksensa oli tummentaa vaalennetut kutrit lähemmäs hänen luonnollista brunettia sävyä. Samalla Emily halusi myös vaihtaa hiustyyliään pitkistä suortuvista tiukkaan pariisilaiseen polkkaan.

Emily ei kuitenkaan ainakaan itse ollut tajunnut sitä, että luonnollisesti kihartuvat hiukset eivät välttämättä näytä kovin hyvältä tiukkaan leukalinjaa seurailevaan polkkaan leikattuna.

Yhdysvaltojen Alabamasta kotoisin oleva Emily on yrittänyt ottaa epäonnisesta tilanteesta kaiken mahdollisen irti ja on julkaissut useita miljoonia katselukertoja keränneitä videoita uusista hiuksistaan.

– Tuon on pakko olla peruukki, kommentoi eräs videon nähnyt käyttäjä.

– Näytät ihan pikkupojalta, kommentoi toinen käyttäjä.

– Mitä kuvia näytit kampaajalle? Minun on saatava tietää, pyytää kolmas käyttäjä.

Yllä olevalla videolla Emily näyttää muun muassa monien toivomat referenssikuvat, joiden kanssa hän oli mennyt kampaajalle.

Emily ei ole kertonut, valittiko hän lopputuloksesta kampaajalle. Vielä ei ole myöskään selvinnyt, voivatko uudet hiukset todella olla Emilyn aidot hiukset. Moni nimittäin epäilee, että Emily käyttää videoillaan peruukkia ja koko tarina epäonnisesta kampaamokäynnistä on vain yksi suuri julkisuustempaus.

Lähteet: Caters ja @emlyonz/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat