Enbuske jututtaa Souria naisrakkaudesta: Vieraaksi saaminen vaati ympäripuhumista

Yksityisyydestään tarkka kirjailija ja entinen Playboy-malli Katariina Souri hyvin harvoin kommentoi henkilökohtaisia asioitaan. Mitä Tuomas Enbuske teki, että hän sai Sourin vieraakseen?

Tuomas Enbuske on harvinaisen suorasanainen, mutta ajatuksensa aina perusteleva haastattelija. Mies on vuosien mittaan saatossa saanut muun muassa Jari Sillanpään puhumaan ensimmäistä kertaa seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Viikonloppuna Ilta-Sanomat uutisoi, että kirjailija Katariina Souri on rakastunut ja elää suhteessa naisen kanssa. Torstain Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa kuullaan kirjailijan kuulumiset yleisesti, mutta myös hänen uutta rakkauttaan tullaan käsittelemään.

– Katariina ei kauheasti halua puhua yksityisasioistaan. Hänet oli vaikea ympäripuhua mukaan. Piti käyttää charmia, Enbuske paljastaa MTV.fi:lle.

– Olen tottunut käsittelemään arkaluontoisia ja henkilökohtaisiakin aiheita ohjelmissani. Ei nämä asiat minulle ole vaikeita, osaan luontevasti näistäkin puhua, Enbuske sanoo.

Pitkän linjan toimittajalla on usein analyyttinen lähestymistapa käsiteltäviin aiheisiin. Enbusken laajaan tuttavapiiriin kuuluu seksuaalivähemmistöjä, ja miehellä on käsitys siitä, mikä parinvalintaan vaikuttaa.

– Naiset rakastuvat enemmän ihmiseen, miehet sukupuoleen, Enbuske valottaa heteronormatiivisuudesta poikkeavaa kiintymistä.

Enbuske ei MTV:fille tarkemmin avannut mitä hänen charminsa hyödyntäminen käytännössä tarkoitti, mutta se tehosi ja tv-kasvo sai tahtonsa lävitse. Souri vierailee kaikkien aikojen ensimmäisen Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'n vieraana.

Suora Periscope-lähetys kulisseista luvassa ennen lähetystä! Seuraa ohjelman tiliä Twitterissä, jotta saat tiedon lähetyksestä ensimmäisten joukossa.

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show torstaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat