Englannin ex-kapteenin huima muodonmuutos – "näyttää tunnistamattomalta" kehonrakentajana

Englannin rugby union -maajoukkueen entinen kapteeni ja maailmanmestari Phil Vickery kilpaili ensimmäistä kertaa kehonrakentajana.

Vickery, 48, osallistui kehonrakentajana Milton Keynesissa järjestettyyn Ultimate Physiques -kilpailuun viime lauantaina. Brittilehti Daily Express luonnehtii "Englannin rugbysankarin näyttävän tunnistamattomalta uskomattoman muodonmuutoksen jälkeen".

Rugbyurallaan lempinimen "Raging Bull" eli "Raivo härkä" saanut Vickery osallistui kolmiin rugby unionin MM-kisoihin ja voitti maailmanmestaruuden vuonna 2003 yhtenä Englannin maajoukkueen avainpelaajista. 190-senttinen ja 125-kiloinen karju toimi pelivuosinaan myös Englannin kapteenina.

Vickery joutui päättämään rugbyuransa vuonna 2010 kärsittyään useista vakavista niskavammoista. Hän on toiminut myöhemmin valmentajana ja asiantuntijana.

Elämän parhaaseen kuntoon

Kun pelivuosista oli kulunut jo runsaasti aikaa, Vickery halusi tintata itsensä jälleen tikkiin. Mies julkaisi viime syksynä Instagramissa paidattoman kuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti ajatuksiaan.

Vickery kertoi tuolloin, että hän oli saanut yli kaksi vuotta aiemmin tymäkän idean: hän uurastaisi itsensä elämänsä parhaaseen kuntoon juhlistaakseen maailmanmestaruuden 20-vuotisetappia.

– Tämä on ollut mielenkiintoinen matka täynnä ylä- ja alamäkiä, mutta olen rakastanut prosessia, Vickery sanaili.

Vickery myös kiitteli lukuisia ihmisiä avusta. 

Työ on sittemmin jatkunut. Vickery on treenannut uutterasti ja noudattanut tiukkaa ruokavaliota. 

Mäkisyyttä on yhä reitille mahtunut.

– Vaikea päivä tänään, tiimi. Piti todella kaivaa syvältä päästäkseni session läpi. Minun piti kuitenkin muistuttaa itseäni, että voin vain tehdä parhaani, Vickery kirjoitti kesäkuussa yhdessä kuntosalitreenijulkaisussaan.

– Aseta tavoite, laadi suunnitelma, toteuta, hän myös sanaili.

Työnteko on tuottanut tulosta. Brittimedia on hehkuttanut valtoimenaan Vickeryn muodonmuutosta. 48-vuotiaan miehen kehonrakennuskilpailudebyytistä julkaistut kuvat osoittavat kropassa olevan kiitettävästi sekä lihaa että tiukkuutta. Vickery vaikuttaa huomattavasti rasvattomammalta kuin rugbyvuosinaan.

Vickery on osoittanut kykynsä loistaa monialaisesti. Vuonna 2011 hän voitti julkkisten MasterChef-kilpailun. Hänellä on myös Raging Bull -vaatebrändi.

Lue myös:

    Uusimmat