Ensin upea ilmaveivi, sitten kyseenalainen taklaus – SM-liigatähti koki kovia värikkäässä näytöksessä

Tappara-tähti lensi suihkuun – Pelicans-taituri verisenä vaihtopenkille 3:53
Video: Tapparan Carter Camper lensi suihkuun – Pelicans-taituri Aatu Jämsen verisenä vaihtopenkille

Pelicansin tähtihyökkääjä Aatu Jämsen oli monessa mukana lauantain Tappara-huippuottelussa. Jämsen teki ensin upean ilmaveivimaalin, jääden myöhemmin pahasti jyrän alle. Nyt Pelicans kertoi hänen tilanteestaan.

Jämsen säväytti Lahden lauantainäytöksessä, kun hän iski upean maalin Tapparan verkkoon. Jämsen kiepsautti kiekon lavansa päälle, tempaisten varsin kaukaa ilmaveiviosuman.

Eikä siinä vielä kaikki, Jämsen teki kaksi osumaa samaisen pelin avauserässä.

Upea ilmaveivi! Pelicans-taiturilta huikeaa taituruutta 1:21
Upea ilmaveivi! Pelicans-taituri Aatu Jämseniltä jäätävä temppu

Jämsenin iltapuhde sai rujon käänteen kolmannessa erässä, kun hän jäi pahasti jyrän alle. 21-vuotias hyökkääjä nousi hyökkäysalueelle, minkä jälkeen hän päätti vaihtaa suuntaan. Samassa yhteydessä Tapparan Carter Camper taklasi häntä ylävartalon alueelle.

Camper sai ulosajon, sillä ottelun päätuomarit tulkitsivat tilanteen päähän kohdistuneeksi taklaukseksi. Camper ei saanut kuitenkaan tempustaan lisärangaistusta kurinpidon puolelta.

Video kyseisestä taklauksesta näkyy jutun yläreunasta.

Pelicans kertoi maanantaina, että Jämsen on tällä hetkellä sairastuvan puolella. Hänen tilannettaan kuvailtiin termillä day-to-day eli "päivä kerrallaan". Taitava laituri ei enää pelannut Tappara-ottelussa rajun tärskyn jälkeen. Pelicans otti lopulta 4–2-voiton.

Jämsen on nakuttanut tämän kauden 21 ottelussa tehot 11+7=18. Hän oli jo aiemmin tovin ajan sivussa loukkaantumisen takia.

Pelicansin pelit jatkuvat keskiviikkona, kun lahtelaisjoukkue matkaa Poriin Ässien luokse.

Lue myös:

    Uusimmat