Ensitreffit alttarilla -Matti muuttaa avoliittoon rakkaansa kanssa

Ensitreffit-Matti paljastaa eron kyteneen jo syksyllä – tästä syystä unelmapari pimitti tilanteensa julkisuudelta 2:11
Katso myös: Ensitreffit-Matti paljasti alkuvuonna, että hänen ja Pauliinan ero kyti jo syksyllä – tästä syystä he pimittivät tilanteensa julkisuudelta

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Matti Lepistö kertoo uusista asumiskuvioistaan Instagramissa.

Viime vuonna Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana ollut Matti Lepistö kertoo Instagramissa muuttavansa saman katon alle kumppaninsa kanssa.

Lepistö tapasi nykyisen rakkaansa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa solmitun avioliittonsa päättymisen jälkeen. Hän kertaa hänen ja kumppaninsa yhteistä taivalta Instagramiin jakamassaan postauksessa. 

– Muutamme Mirkun kanssa yhteen. Kun ensimmäisen kerran tapasimme, olin aika hullussa pyörityksessä ja elämä oli kaikkea muuta kuin tavallista, Lepistö kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lepistö muistelee julkaisussaan hänen ja kumppaninsa yön yli kestäneitä ensitreffejä ja kertoo, että pari on pitänyt yhtä aina siitä lähtien. Hän kirjoittaa, että pian kaksikon ensitreffien jälkeen heidän suhteestaan kerrottiin jo otsikoissa.

– Pyysin häneltä anteeksi, että tämmöistä tämä on. Hän ymmärsi eikä juossut karkuun, Lepistö muistelee.

– Me olemme olleet siitä lähtien vahva tiimi. Ymmärrämme toisiamme ja meillä sama rakkauden kieli. Elämäni sekavalla hetkellä elämääni astui nainen, joka maadoitti minut ja hyväksyi juuri tällaisena kuin olen, hän jatkaa.

Lepistön mukaan hän yritti selittää ja kuvailla nykyistä kumppaniaan aikoinaan Ensitreffit alttarilla -asiantuntijoille. 

– Lopulta pienen mutkan kautta löysin hänet. Ehkä osin sen takia, koska olin oppinut tuntemaan itseni ja tiesin, mitä halusin ja mitä voin antaa toiselle. Ensimmäisestä päivästä lähtien tajusin, että hänen kanssaan haluan olla loppuelämäni.

Lepistö avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelman 10. kaudella Pauliinan kanssa. Ohjelman loppuessa he päättivät pysyä yhdessä avioparina, mutta ilmoittivat tammikuussa eroavansa. Lepistö kertoi alkuvuonna Töllötuomareiden haastattelussa hänen ja Pauliinan pohtineen eroa jo koko syksyn ajan, mutta he eivät olleet vielä tuolloin tehneet eropäätöstä.

Lepistö kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että hän ja hänen nykyinen kumppaninsa tapasivat toisensa sosiaalisessa mediassa viestien kautta.

Lue myös:

    Uusimmat