Näin kauden Ensitreffit-pareille kävi – osallistujat paljastivat MTV Uutisille, mitä kulisseissa tapahtui

Ensitreffit-pari päättää jatkaa yhdessä, mutta ei aviopuolisoina – asiantuntijalta tiukka kysymys: "Oliko tämä yhteinen päätös?" 1:48
Aleksi ja Riia kertoivat MTV Uutisten erikoishaastattelussa kaiken sen, mihin ei ohjelman aikana saatu selvyyttä. Katso videolta, millaisissa tunnelmissa pari erosi kameroiden sammuttua.

Ensitreffit alttarilla -parit tekivät päätöksensä avioliittonsa jatkosta tiistaina nähdyssä jaksossa. 

Ensitreffit alttarilla -sarjasta nähtiin MTV3-kanavalla tiistaina 26.12. kauden toisiksi viimeinen jakso, jossa pariskunnat tekivät lopulliset päätökset siitä, jatkavatko he avioliitossa vai eroavatko he toisistaan. Jakso löytyy MTV Katsomosta

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla tulevana tiistaina 2.1. klo 21.00. Silloin selviää, mitä tapahtui kuvausten jälkeen. 

Julia ja Waltteri

Ensitreffit-Waltteri ja Julia paljastavat nyt totuuden kulissien takaa: ”Ero oli pettymys – meni ihan metsään koko juttu” 12:10
Katso videolta Ensitreffit alttarilla -Waltterin ja Julian erikoishaastattelu, jossa he paljastavat totuuden ohjelman kulissien takaa.

Julia ja Waltteri olivat alusta asti kipuilleet avioliittonsa kanssa. Kaverivaihde kuitenkin toi uudenlaista rentoutta heidän suhteeseensa. 

Vaikka heidän keskinäinen kanssakäyminen on mutkatonta, ilmoitti pariskunta asiantuntijoille eroavansa. He kertoivat, että eivät toisaalta halua täysin sulkea ovia toisiltaan. 

He kertoivat MTV Uutisille, mitä kulisseissa tapahtui ja milloin suhde alkoi luisua pahasti alamäkeen.

Julian mielestä vaikein tilanne oli pari viikkoa häiden jälkeen, kun hän uskaltautui avautumaan Waltterin kuullen tunnelukoistaan ja entisistä traumoistaan pariterapiassa ohjelman asiantuntijoiden Hanna Myllymaan ja Tapani Alasen kanssa. 

Julia kertoi terapiassa rankasta taustastaan, mutta se osoittautui siinä tilanteessa virheeksi.

Se konflikti, joka meille terapiassa tuli, vaikutti muhun aika paljon. Sen jälkeen oli hetken huono fiilis, ja siitä lähti omalla tavallaan se oma fiilis, Julia kertoo MTV Uutisten videohaastattelussa.

Waltterin näkemys on se, että suhde alkoi mennä huonoon suuntaan jo pian häiden jälkeen.

Matti ja Pauliina 

Matti ja Pauliina ovat kokeneet alusta asti suurta ihastumisen tunnetta toisiaan kohtaan. Jaksossa molemmat kertoivat, että ihastuminen on voimistunut rakkaudeksi. 

Asiantuntijat esittivät parille kiperän kysymyksen heidän suuresta välimatkastaan ja siitä, kuinka he näkevät sen vaikuttavan suhteeseen jatkossa. Matti asuu Vantaalla ja käy säännöllisesti Helsingissä töissä ja Pauliina asuu Oulussa ja käy siellä töissä. 

– Ajan myötä haasteeksi voi tietenkin käydä se, että nähdäänkö toisiamme niin paljon kuin haluaisimme nähdä. Tulevaisuudesta ei varmuudella tiedä vielä, mutta haaveemme ovat hyvin samankaltaisia, Pauliina pohti. 

Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina paljastavat liikuttavan hetken häämatkaltaan 3:43
Ensitreffit-Matti ja Pauliina päättivät jatkaa avioparina. Pariskunta paljasti liikuttavan hetken Töllötuomareille. 

Ensitreffit-pari karkasi häämatkallaan erikoiseen paikkaan kuvauksia pakoon 1:22
Ensitreffit-pari karkasi häämatkallaan erikoiseen paikkaan kuvauksia pakoon.

Matti ja Pauliina kertasivat Ensitreffit alttarilla -kokemustaan MTV Uutisten haastattelussa. Kaksikko muisteli häämatkaansa ja siellä sattunutta hauskaa hetkeä, kun vasta-avioituinut pari päätti yllättäen ottaa omaa aikaa tv-kuvausten keskellä. 

– Hävitimme kameraryhmän ja lähdimme kahdestaan puistoon. Istuskelimme varmaan pari tuntia siellä ja juttelimme kaksin. Itseasiassa varmaan ne kivoimmat hetket ovat olleet silloin, kun kamera ei ole kuvannut. Kamerahan tuo sen, ettet ole silloin oikeasti kaksin, Matti kertoi.

Riia ja Aleksi

Riia ja Aleksi olivat puolestaan selvittäneet monta konfliktitilannetta matkansa varrella. Parin välinen kemia oli kuitenkin hiipunut loppua kohden vaikeiden tilanteiden vuoksi. He astelivat asiantuntijoiden eteen kertomaan päätöksensä siitä, aikovatko jatkaa avioliittoaan vai eroavatko. 

Molemmilla nousivat tunteet pintaan päätöksen hetkellä. 

– Meidän päätös on se, että emme missään nimessä halua luopua toisistamme. Haluamme olla toistemme lähellä, mutta emme aviopuolisoina, Riia kertoi. 

Minulla oli niin vahva fiilis siitä, että suhde tulee jäämään pelkästään kaveripohjalle, niin se oli aika selkeä ratkaisu omalta osaltani, Riia kertoi.

Minulle ei vain tullut niitä vahvempia, romanttisia tunteita, vaikkei meillä ollut mitään isompia ongelmia. Ja minulle tuli myös vahvasti sellainen olo, ettei niitä tule myöskään syntymään.


Ensitreffit-Riia kertoo tienneensä jo suhteen alkuvaiheessa, että suhde Aleksiin ei jatku – "Se oli aika selkeä ratkaisu" 8:51

Videolla Riia kertoo tienneensä jo ohjelman puolivälissä, että hänen ja Aleksin suhteella ei ole tulevaisuutta.

Aleksi myönsi, että hänelle tilanne oli vaikea, koska syvempiä tunteita oli jo ehtinyt muodostua.

Kyllä siinä piti vähän kasailla itseään ja tunteitaan ja oli haikeutta ja surua. Pohjaa oli jo vähän syntynyt syvemmille tunteille, vaikka meillä olikin niitä haasteitakin, Aleksi kertoo.

Aluksi hän syytti erosta jopa vähän itseään.

Tuli sellainen olo, että onko syy itsessä ja miten tässä nyt näin kävi? Aleksi kertoo ensituntemuksistaan.

Ensitreffit alttarilla Mitä heille kuuluu nyt? jakso nähdään ensi tiistaina 2.1. klo 21.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Tiistaina 2.1. nähdään myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat, mitä heille kuuluu nyt, kun kuvauksista on pian puoli vuotta! Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaina klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat