Ensitreffit-osallistujat Julia ja Waltteri paljastavat parisuhdestatuksensa – tällaisia yhteydenottoja he ovat saaneet

Ensitreffit-osallistujat Julia ja Waltteri paljastavat parisuhdestatuksensa Töllötuomareissa – tällaisia viestejä he ovat saaneet 2:39
Töllötuomarit paljastavat videolla, millaiset keskinäiset välit Julialla ja Waltterilla on nykyään ja onko kumpikaan löytänyt uutta parisuhdetta.

Ensitreffit-osallistujat Julia ja Waltteri kertovat Töllötuomareiden haastattelussa, mitä heille kuuluu nyt.

Julia ja Waltteri päätyivät eroamaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kauden päätösjakso nähtiin MTV3-kanavalla tiistaina 2.1. Jaksossa osallistujat kertovat, mitä tapahtui pian kuvausten päätyttyä. 

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula kertovat uusimmassa jaksossaan, mitä pareille kuuluu nyt, kun kuvauksista on lähes puoli vuotta. 

Julia ja Waltteri kertoivat yhteishaastattelussa olevansa kumpikin yhä sinkkuna. 

– Ei ole rakkautta vielä löytynyt, Waltteri kertoo. 

Hän kertoo kuitenkin saaneensa useita viestejä ohjelman tiimoilta. 

– Varsinaisia treffikutsuja ei ole tullut, mutta sen kaltaisia viestejä. Ihmisiltä on tullut sellaisia viestejä, että vau, en tiennyt että tuollaisia miehiä on olemassakaan. Ne ovat tuntuneet tosi kivoilta, Waltteri kertoo. 

Myöskään Julia ei ole löytänyt uutta parisuhdetta vielä. 

– Molemmat ovat siis sinkkuina eli sinne vain viestiä heille, Töllötuomarit kehottavat. 

Katri Utula kertoo, että Julia ja Waltteri ovat yhä hyvissä väleissä ja jonkin verran toistensa kanssa tekemisissä. 

– Heillä on hyvät kaverilliset välit. He ovat nyt nähneet myös paljon muiden parien kanssa. He kertoivat, että on tärkeää saada samaistumispintaa, jotta voi jutella omista kokemuksistaan jonkun sellaisen kanssa, joka on kokenut saman, Utula kertoo. 

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt?  MTV Katsomossa!

Katso myös Töllötuomareiden erikoisjakso, jossa kauden osallistujat kertovat tuoreet kuulumisensa. Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaisin klo 21.55!

Lue myös:

    Uusimmat