Töllötuomarit pohtivat: "Miksi vahvoista tunnelukoista kärsivä ihminen valitaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan?"

Töllötuomarit pohtivat: "Miksi vahvoista tunnelukoista kärsivä ihminen valitaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan?" 2:38
Töllötuomarit pohtivat yhdessä Tero Tiittasen kanssa Julian ja Waltterin suhdetta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitui tänä vuonna kolme paria.

Ensi viikolla Ensitreffit alttarilla -parit ilmoittavat asiantuntijoille, jatkavatko he yhdessä vai eivät. Tällä kaudella ohjelmassa avioituivat Julia ja Waltteri, Riia ja Aleksi sekä Pauliina ja Matti

Erityisesti Julian ja Waltterin avioliitto ei lähtenyt romanttisissa merkeissä etenemään ja lopulta he päätyivätkin kaverilinjalle. 

Tällä viikolla Töllötuomareissa vieraileva median monitoimimies Tero Tiittanen analysoi Enskarit-kautta kokonaisuudessa. Hän pohtii, että Waltteri lähti täysillä mukaan, mutta lopulta mukautui tilanteeseen huomatessaan, ettei Julialla ollut samanlaisia tunteita.

– Nyt he ovat vetäneet yhdeksän jaksoa kaveripohjalta, Tiittanen summaa.

Julia kipuili tunnelukkojensa kanssa etenkin kauden aikana.

– Minulla on vahva teoria, että Julialle on tapahtunut jotain edellisessä suhteessa tai sitten hänellä on todella ikäviä treffikokemuksia, sitten on muodostunut muuri. Hän ajatteli, että lähtee Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan, että hän pääsee muuristaan eroon. Näin ei ole käynyt.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula kysyvät Tiittaselta, onko tämä oikea formaatti ihmiselle, jolla on paljon tunnelukkoja.

– Ehkä hän ei puhunut lukoista prosessin aikana. 

Ensitreffit-parien hakuprosessi kestää noin kahdeksan kuukautta. Töllötuomarit hämmästelevät, eivätkö vahvat tunnelukot ole tulleet esille hakuprosessin aikana.

– Luulisi, että ne tulisi jossain vaiheessa ilmi. Kanalan Karilla on ollut silloin jotain muuta, kun Julia on yrittänyt puhua niistä. Kari ei ole kuunnellut, Tiittanen pohtii.

Tiittasella on selvä mielipide parin tulevaisuudesta ja se selviää yllä olevalta videolta.

Katso koko jakso:

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa aina tiistaisin klo 21.50, ja jakso nähdään myös Huomenta Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat