Ensitreffit-parit tekevät päätöksensä – Töllötuomarit paljastavat, mitä kulisseissa tapahtui ennen ratkaisun hetkiä

Ensitreffit-parit tekevät päätöksensä – Töllötuomarit paljastavat, mitä ratkaisujen taustalla todella tapahtui 1:19
Töllötuomareissa on tänään luvassa paljastuksia kulissien takaa.

Ensitreffit alttarilla -pareilla on tiistai-illan jaksossa jännät hetket. Töllötuomarit paljastavat illan jaksossa, mitä kulisseissa tapahtui ennen ratkaisun hetkiä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa parit ilmoittavat tämän illan jaksossa, jatkavatko he yhdessä vai eivät. Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula käyvät illan jaksossa läpi Enskarit-kautta ja parien lopullisia päätöksiä.

Töllötuomarit ovat ihmetelleet, miksi tämä kausi jätti paljon kysymysmerkkejä. Monesti riitojen ja konfliktien syitä ei ole kerrottu katsojille. 

Kaikki Ensitreffit-parit ovat käyneet MTV Uutisten haastattelussa kertomassa tunnelmiaan koko kaudesta ja avioliitosta.

Tämän illan Töllötuomareissa nähdään parien tuoreita haastatteluita.  

Miten meillä on mennyt 12 jaksoa ja näitä ei ole kunnolla selitetty. Kävin haastattelemassa heitä tunnin verran ja he kertoivat minulle kaiken, Utula hämmästelee.

Töllötuomarit MTV Katsomossa klo 21.55.

Ensitreffit alttarilla -sarjasta nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 26.12. kauden toisiksi viimeinen jakso, jossa pariskunnat tekevät lopulliset päätökset siitä, jatkavatko he avioliitossa vai eroavatko he toisistaan. Jakso on jo nähtävillä MTV Katsomossa

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla ensi tiistaina 2.1. klo 21.00. Silloin selviää, mitä tapahtui kuvausten jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat