Ensitreffit-Taina katosi Matilta heti häämatkan jälkeen: "Miten törkeää!"

Ensitreffeillä: Onko Taina tarpeeksi ihastunut Mattiin? 1:47
Ensitreffeillä-vodcastissa puidaan Ensitreffit-Matin ja Tainan avioliittoa, joka saa ällistyttävän käänteen häämatkan jälkeen.

Ensitreffeillä-vodcastissa keskustellaan tunnepitoisesta Ensitreffit alttarilla -jaksosta, jossa sekä Annan ja Hain että Tainan ja Matin tilanne näyttää erittäin huolestuttavalta.

Ensitreffit alttarilla-kauden viidennessä jaksossa uunituoreiden avioparien oli tarkoitus muuttaa saman katon alle, mutta sen sijaan kahdella pariskunnalla menee niin huonosti, etteivät he edes nähneet toisiaan hetkeen häämatkalta palattuaan.

MTV Uutisten Ensitreffeillä-vodcastissa ruoditaan koko kauden ajan Ensitreffit-parien yhteensopivuutta ja yhteistä taivalta tarkalla silmällä.

Vodcastin juontajat, MTV:n toimittaja Katri Utula ja näyttelijä-monimediaosaajaTero Tiittanenovat hämmentyneitä sarjan tuoreimmista käänteistä. Erityisesti Tainan käytös häämatkan jälkeen puhuttaa.

Kun Taina ja Matti palasivat Reykjavikin-lomalta ja suuntasivat Tainan kotikonnuille Tampereelle, Taina ei päästänyt Mattia edes käymään luonaan yhteenmuutosta puhumattakaan. 

Taina jätti Matin oman onnensa nojaan ja oululainen Matti päätyi Tampereella itsekseen hotellihuoneeseen.

Taina ei pyytänyt Mattia edes käymään luonaan, vaan pyysi kaveriaan kantamaan tavarat sisään, Utula ja Tiittanen hämmästelevät.

Kyllähän Matista näki, että häntä harmitti todella. He ovat tulleet juuri häämatkalta.

Vodcastissa pohditaan, että yliymmärtäväisen ja kiltin Matin pitäisi ottaa nyt täysin toisenlainen asenne Tainaa sekä myös itseään kohtaan.

Tainan tilanne on haastava, ja vodcastissa pohditaan, onko Tainalla edes tunteita Mattia kohtaan.

Keskustelua herättää myös Annan ja Hain suhde, joka on saanut jälleen uusia, negatiivisia kierroksia.

Anna syyttää Haita siitä, että tämä kritisoi Annaa, ja tilanne tuntuu olevan täysin toisinpäin, vodcastissa analysoidaan.

– Miksi Anna kokee kaiken, mitä Hai sanoo, syytöksenä itseään kohtaan?

Sarjan kolmannella parilla Jennillä ja Jyrkillä pyyhkii hyvin, mutta Jennin kotoa löytyvä Tšernobyl-kaappi ja Jennin ahdistus siitä, ettei Jyrkillä ole vakituista työpaikkaa, mietityttävät.

– Jennillä tuntuu olevan hyvin tarkat kriteerit siitä, miten tulee elää, mutta mitä tapahtuu, jos Jyrkillä on omia kriteereitä? vodcastissa pohditaan.

Katso yllä olevalta videolta vodcast-keskustelu Matin ja Tainan tilanteesta häämatkan jälkeen.

Katso tuore jakso kokonaisuudessaan MTV Katsomosta tai tästä:

Kotiinpaluu tuo ahdistuksen pintaan 18:23

Ensitreffeillä-vodcastissa puidaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreimmat käänteet. Jaksot julkaistaan tiistaisin MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat