Ensitreffit-parilla rahakriisi – vodcast: Kelpaako pätkätöitä tekevä Jyrki Jennille?

Ensitreffit-parilla rahakriisi – vodcast: Riittääkö pätkätöitä tekevä Jyrki Jennille? 2:21
Tero tekee Jennistä ja Jyrkistä suuren oivalluksen Ensitreffeillä-vodcastissa ja Katri komppaa vieressä.

Umpi-ihastunut Ensitreffit alttarilla -pariskunta kohtaa ikäviä haasteita, kun Jyrki ei pysty tarjoamaan Jennille tämän kaipaamaa elämäntyyliä. Ensitreffeillä-vodcastissa pohditaan, voivatko rahaongelmat tuhota hyvin alkaneen suhteen.

Ensitreffit-Jyrkin 40-vuotismatkalle Tallinnaan lähteneen Ensitreffit alttarilla -pariskunnan suhde ajautui outoon tilanteeseen, kun Jenni ja Jyrki päätyivät paikalliseen pikaruokapaikkaan syntymäpäivälounaalle.

Jyrki alkoi mököttää, ja MTV:n Ensitreffeillä-vodcastia juontavat toimittaja Katri Utula ja näyttelijäTero Tiittanen veikkaavat, että kyse oli rahasta: Jyrki ei pystynyt tarjoamaan Jennille parempaa ruokapaikkaa ja jäi tuskailemaan asiaa.

– Miettikö Jyrki, että Jenni ei nyt hyväksy häntä, kun hänellä ei ole vakityötä? Että hän ei ole tarpeeksi arvokas Jennille? Tero pohtii.

'– Kyllä! Olen aivan varma, että tästä oli kyse. Jenni toi moneen kertaan esiin sitä hampurilaisravintolaa, joten Jyrki mietti, ettei hän riitä, Katri jatkaa.

Katri ja Tero veikkaavat, että rahasta tulee tämän kauden selvästi parhaiten toimivalle Ensitreffit-parille isompi ongelma, sillä Jenni on ottanut sen jo useampaan otteeseen puheeksi. 

Jenni pelkää joutuvansa perheen maksunaiseksi.

– En tule ikinä olemaan se, joka elättää perhettä, Jenni tokaisi jaksossa hieman huolestuneena kameroille.

Asia on selvästi alkanut painaa Jenniä enemmänkin.

– Tämä talousasia nostetaan vielä kunnolla pöydälle jossain kohtaa, Tero veikkaa.

Keskustelua vodcast-jaksossa herättää myös Annan sairastuminen flunssaan ja Hain outo reagointi tilanteeseen

Tero saa vodcastissa Katrilta täsmävinkkejä siihen, kuinka sairasta puolisoa tulisi hoitaa.

Matilla sen sijaan on todella aivan väärät voiteet, kuten hän totesi vertauskuvallisesti Tainan ja hänen väleistä ja samankaltaisista hiihtokilpailuista.

Katso tuore jakso kokonaisuudessaan MTV Katsomosta tai tästä:
Miesflunssa iskee naiseen 30:47

Ensitreffeillä-vodcastissa puidaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreimmat käänteet. Jaksot julkaistaan tiistaisin MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat