Entinen Arsenal-tähti Mesut Özil asettui arkkivihollisen puolelle – "En enää koskaan tee heistä pilkkaa"

Uransa jo lopettanut jalkapallotähti Mesut Özil toivoo Tottenhamin riistävän Manchester Cityltä pisteitä tiistai-illan Valioliiga-kamppailussa.

City ja Tottenham iskevät yhteen Valioliigan tiistain ottelukierroksella. Ottelussa pelataan suurilla panoksilla, sillä City on vain pisteen päässä sarjaa johtavasta Arsenalista. Valioliiga-kauden viimeinen ottelukierros pelataan tulevana viikonloppuna, joten pelit käyvät vähiin.

City on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Arsenal, joten lontoolaisseuran fanit ovatkin kääntäneet toiveensa arkkivihollisensa Tottenhamin harteille sen toivossa, että Tottenham onnistuisi viemään Cityltä pisteitä.

Yksi Tottenhamin voittoa toivovista henkilöistä on Arsenalia vuosina 2013-21 edustanut Mesut Özil, joka toivoo entiselle seuralleen mestaruutta. Uransa jo lopettanut taituri julkaisi X-tilillään iloisen viestin illan otteluun liittyen.

– Tänä iltana ensimmäistä kertaa ikinä: Come on Spurs! Jos Tottenham ei häviä tätä peliä, en enää koskaan tee heistä pilkkaa. Lupaan sen, Özil kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat