Entinen SM-liigatähti taas kohun keskellä – katoamistemppu ennen ottelua, mediassa esillä huolestuttavia väitteitä

Pelicans-tähtivahti Patrik Bartosakilla on hyvin värikäs menneisyys – vastaanotto Lahdessa on ollut suvaitsevainen 2:42
Patrik Bartosak kertoi MTV Urheilulle hyvin värikkäästä menneisyydestään joulukuussa 2022. Hän pelasi tuolloin Lahden Pelicansissa.

Tshekin Extraligan Mountfield HK:n maalilla torjuva ex-liigavahti Patrik Bartosak on taas kohun keskellä.

Bartosak oli yllättäen poissa joukkueensa kokoonpanosta perjantaina Kladnoa vastaan ja sunnuntaina Pardubicea vastaan. Ennen tätä hän oli torjunut Mountfieldin 20 ottelusta 19:ssä torjuntaprosentilla 91,9.

Mediatietojen mukaan Bartosakin epäillään olleen auton ratissa alkoholin vaikutuksen alaisena ja aiheuttaneen liikenneonnettomuuden. Aiheesta uutisoi muun muassa BNN-sivusto.

Mountfield julkaisi lauantaina tiedotteen, jonka mukaan Bartosak ei saapunut perjantain Kladno-ottelua edeltäneille aamujäille eikä itse otteluun.

– Seura ei voi vahvistaa uutisia, joita mediassa tällä hetkellä on, koska emme ole saaneet virallista vahvistusta Bartosakin eilisestä liikennerikkomuksesta, Mountfieldin lauantaina julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

– Pelaaja on toistaiseksi suljettu edustusjoukkueesta. Seura jatkaa asiaan liittyvien yksityiskohtien selvittämistä ja tulee käsittelemään tilanteen sekä tiedottamaan asioista, kun saamme viralliset tiedot.

Bartosak on tänäänkin sivussa kokoonpanosta Mountfieldin kohdatessa Olomoucin.

Puolitoista vuotta sitten Bartosakin ympärillä kohistiin, kun hänen väitettiin hyökänneen isänsä kimppuun. Vuonna 2019 Bartosak kärysi ratista Tshekissä ja puhui mielenterveysongelmistaan, joihin hän myös kertoi hakeneensa apua. Jo neljä vuotta ennen tätä Bartosak oli saanut tuomion Yhdysvalloissa kuristettuaan ja uhkailtuaan tyttöystäväänsä.

Bartosak on edustanut Pelicansia kahteen eri otteeseen vuosina 2020–2023. Viime keväänä hän oli torjumassa lahtelaisia SM-hopealle.

Lue myös:

    Uusimmat