Erika Vikman paljasti hänen ja Käärijän viestinvaihdon: "V*tun kovaa"

Erika Vikman ja Käärijä ystävystyivät alkuvuonna yhteisen kappaleensa myötä.

Laulaja Erika Vikman vieraili lauantaiaamuna Huomenta Suomen haastattelussa kertomassa muun muassa Sukuni salat -kokemuksestaan sekä poptähteydestään.

Haastattelussa sivuttiin myös Vikmanin ja artisti Käärijän ystävyyttä. Kaksikko ystävystyi helmikuussa julkaistun Ruoska-yhteiskappaleensa myötä, ja he ovat sittemmin esiintyneet yhdessä muun muassa Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa, Käärijän It’s Crazy It’s Part2 -keikalla BÖLE Arenalla sekä Ruisrockissa.

Lauantaiaamun Huomenta Suomi -haastattelussa juontaja Aki Linnanahde heitti Vikmanille yllätyskysymyksen: Mitkä ovat viimeisimmät WhatsApp-viestit, jotka Vikman ja Käärijä ovat toisilleen lähettäneet. 

– Odotas, kaivetaas se tuolta, Vikman sanoi ja tarttui puhelimeensa. 

Käärijän viimeisin viesti Vikmanille kuului seuraavalla tavalla.

– Vitun kovaa, liekkiemoji, liekkiemoji, kuka ollu tuottaa? Vikman luki Käärijän viestin puhelimestaan.

Vikmanin Käärijälle viimeksi lähettämä viesti on sen sijaan ytimekkäämpi.

– Nauti, Vikman luki ystävälleen lähettämänsä viestin. 

Vikman ja Käärijä kuvailivat toisiaan MTV Uutisten haastattelussa helmikuun UMK-finaalissa. 

– Käärijä on todella auki oleva, hulvaton, vilpitön, viehättävä ihminen. Nyt en tarkoita ulkonäköä, vaikka sekin on viehättävä, vaan se, mitä sisälläsi on. Olet todella ainutlaatuinen verrattuna siihen, mitä Suomen musiikkikentällä on nähty aikoihin. Olen hullaantunut Käärijän energiasta ja päässyt siihen imuun mukaan sekä saanut inspiraatiota, mutta myös todella ihanan ystävän, Vikman sanoi tuolloin. 

– Ihanasti sanottu! Minäkin sain sinusta ystävän. Erika on todella hassu ja helposti lähestyttävä persoona. Sinun vierelläsi on helppo olla. Ei tarvitse olla mitään peitteitä, eikä tarvitse esittää mitään. Olet todella rohkea. Olet yksi rohkeimpia artisteja, Käärijä puolestaan sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat