Erikoisjoukoista tuttu Matias Petäistö debytoi nyrkkeilykehässä – veri roiskui

Erikoisjoukoista tuttu Matias Petäistö debytoi nyrkkeilykehässä – naama aukesi 3:00
Katso Matias Petäistön nyrkkeilyn debyyttiottelu videolta.

Erikoisjoukot-tv-ohjelmasta tuttu Matias Petäistö debytoi nyrkkeilykehässä Mathias Sairasta vastaan. Ottelu sai verisen päätöksen.

Viime viikonloppuna oteltu kamppailu alkoi vauhdikkaasti, kun Sairanen osui Petäistöä kovalla suoralla ja parilla koukulla keskelle naamataulua. Petäistö kykeni jatkamaan pirteästi, mutta sitten Sairanen iski uudestaan painavasti takakädellä. Toisen kovan vastaanotetun iskun jälkeen Petäistö sisuuntui ja lähti hyökkäämään. Sitten tapahtui ottelun kannalta ratkaiseva kolaus, kun ottelijoiden päät osuivat yhteen.

Seurauksena molempien otsaan tuli haava, ja verta alkoi valua. Ottelu piti keskeyttää ja voittajaksi julistettiin Sairanen, joka olikin selvästi siihen mennessä hallinnut osapuoli.

Katso ottelun kohokohdat jutun ylälaidan videolta.

Petäistö kommentoi debyyttiotteluaan sosiaalisessa mediassa.

Eka matsi oli paskaa. Ottelu keskeytettiin 2min kohdalla otsan auetessa päiden kolahduksesta yhteen. Vastustaja vei alun ja sen perusteella ottelu tuomittiin tappioksi. Tästä oppineena tiedän, ettei tule tapahtumaan toiste, Petäistö kirjoitti Instagramissa.

Petäistöon tullut tutuksi Nelosen Erikoisjoukot-ohjelman kouluttajana ja hänellä on pitkä ammattisotilaan tausta. Petäistö on todella tuore kasvo nyrkkeilyssä, sillä hän on aloittanut nyrkkeilyharjoittelun omien sanojensa mukaan vasta tämän vuoden alussa. Häntä on valmentanut muun muassa suomalaisnyrkkeiljä Robert Heleniuksen isä Karl Helenius.

Ottelun voittanut Mathias Sairanen, 22, on entinen jääkiekkoilija. Hän on pelannut alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa yhden ottelun.

Lue myös:

    Uusimmat