Espanjalaiskapteeni oikeuteen – syytetään maskotin seksuaalisesta ahdistelusta

Espanjan La Ligassa pelaavan Celta Vigon entinen kapteeni Hugo Mallo joutuu heinäkuussa oikeuden eteen. 32-vuotiasta syytetään seksuaalisesta ahdistelusta vuonna 2019 sattuneen tapauksen aikana.

Tapaus liittyy välikohtaukseen, joka tallentui osittain myös TV-kameroihin hetkeä ennen Celtan ja Espanyolin välistä ottelua. Espanjalaislehti AS:n mukaan asiaa on tutkittu kuukausia.

Malloa syytetään Espanyolin papukaijamaskotiksi pukeutuneen naisen seksuaalisesta ahdistelusta kyseisen ottelun aikana.

– Kun Hugo Mallo tuli maskottien luokse, hän oli kättelemässä papukaijaa, kuten yleensä tehdään. Mutta kun hän pääsi (väitetyn uhrin) luokse, joka tuolloin esitti papukaijaa, hän laittoi kätensä puvun alle ja kosketti hänen rintojaan, lukee lausunto väitetyn uhrin tekemästä valituksesta.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Sekä syyttäjänvirasto että väitetyn uhrin asianajaja vaativat Mallolle nyt 24 kuukauden vankeusrangaistusta. Mallo on aiemmin kiistänyt kaikki rikokset ja sanoo tervehtineensä maskottia "normaalisti".

Mallo pelasi Celtan riveissä kokonaiset 23 vuotta, kunnes hän jätti seuran viime kesänä siirtyäkseen brasilialaiseen Internacional de Porto Alegreen.

Lue myös:

    Uusimmat