Ex-huippupelaaja virtsasi 78-vuotiaan naisen päälle lennolla

Entinen amerikkalaisen jalkapallon NFL-pelaaja Gosder Cherilus pidätettiin. Hän muun muassa virtsasi iäkkään matkustajan päälle lennolla.

40-vuotias Cherilus astui lentokoneeseen, jonka oli määrä lentää Bostonista Dubliniin. Lento oli viivästynyt kolme ja puoli tuntia ennen kuin se pääsi ilmaan.

Kone kääntyi kuitenkin vielä takaisin Bostoniin Cheriluksen häiriökäyttäytymisen takia ja muut matkustajat lennätettiin myöhemmin Dubliniin.

Cherilus vaikutti poliisin mukaan humalaiselta koneeseen noustessaan. Hän väitetysti kiisteli istumapaikastaan lentohenkilökunnan kanssa.

Cherilus lähestyi oikeusasiakirjojen mukaan lennon aikana 78-vuotiasta naista, "paljasti sukuelimensä kokonaan ja alkoi virtsata iäkkään naisen päälle tyhjentäen koko virtsarakkonsa 20 sekunnin aikana", NBC raportoi.

Silminnäkijöiden kerrotaan yrittäneen puuttua tilanteeseen ottamalla Cheriluksen käden pois hänen sukuelimistään ja vaatimalla häntä palaamaan istumapaikalleen.

Cheriluksen riehuminen ei tähän päättynyt, vaan hän meni asiakirjojen mukaan vielä 68-vuotiaan miehen luo, alkoi riidellä istumapaikasta ja löi miestä oikealla kädellään.

Tökerö selitys

Kun kone palasi Cheriluksen häiriökäyttäytymisen takia Bostoniin, entistä urheilijaa käskettiin poistumaan koneesta. Hän kuitenkin poliisin mukaan vastusteli tätä. Lopulta Cherilus saatettiin pois ja pidätettiin.

Takuita vastaan vapautettu Cherilus astui maanantaina oikeuden eteen, mutta kiisti syytteet häiriökäyttäytymisestä, lentohenkilökunnan häirinnästä ja pidätyksen vastustamisesta.

– On aika törkeää, mitä teit väitteiden mukaan, tuomari Debra A. DelVecchio sanoi Cherilukselle ESPN:n mukaan.

Cherilus selitti sosiaalisessa mediassa, että hän oli ottanut unilääkettä, jota hän ei normaalisti käytä. Tämä hänen tökerön väitteensä mukaan "johti käytökseen, joka ei ole luonteeni mukaista". Ex-peluri esitti pahoittelunsa matkustajille ja lentohenkilökunnalle.

Detroit Lions varasi haitilaissyntyisen Cheriluksen aikanaan amerikkalaisen jalkapallon huippusarjaan NFL:ään vuonna 2008 draftin 17. pelaajana. Cherilus edusti sittemmin myös Indianapolis Coltsia ja Tampa Bay Buccaneersia, jossa hän päätti uransa vuonna 2016.

Lue myös:

    Uusimmat