Ex-vaimo teki entisen venäläispelaajan kodittomaksi

Venäjän maalilla vuoden 2002 miesten MM-kilpailuissa torjunut Ruslan Nigmatullin joutui käytännössä kodittomaksi avioeronsa jälkeen. Nyt hän käy venäläismedioiden mukaan oikeustaistelua vaimoaan vastaan.

49-vuotias maalivahti pelasi suurimman osan urastaan Venäjällä, mutta kävi myös lyhyellä visiitillä Italiassa. Nigmatullin työskenteli uransa jälkeen tv-töiden parissa. Yksityiselämässä sen sijaan myrskyää, kun Ria Novosti kertoi Nigmatullinin vastikään eronneen vaimostaan. 

Nigmatullin oli siinä ajatuksessa, että pariskunta jakaisi omaisuutensa. Toisin kuitenkin kävi, ainakin asumuksien kohdalla. Parin Moskovan asunto ja Miamin talo jäivät vaimolle. Hän myi asunnon noin 1,3 miljoonalla eurolla, lähti Yhdysvaltoihin ja lopetti vastaamisen Nigmatullinille.

Sport24:n mukaan Nigmatullinin asianajajat taistelevat nyt, että asumiseen saadaan toisenlainen ratkaisu ja että ex-vaimosta tulisi yhteistyökykyisempi. 

– Olosuhteet ovat muuttuneet. Tulen vaatimaan 50 prosenttia Moskovan asunnosta ja samalla 50 prosenttia Miamin kodin myynnistä. Olen surullinen, että tilanne on mennyt tähän ja joudun toimimaan. Pyrin rauhanomaiseen ja sivistyneeseen ratkaisuun, Nigmatullin totesi Ria Novostin mukaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat