Expressen: MM-kisoissa esiintynyt puolustaja siirtyy SM-liigaan Ruotsin pääsarjasta

Norjalainen maajoukkuepuolustaja Johannes Johannesen siirtyy Lahden Pelicansiin, kertoo Expressen tietoihinsa vedoten. Johannesen kiekkoili alkukauden Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä Röglen joukkueessa.

Rögle kertoi torstaina täksi kaudeksi seuraan siirtyneen Johannesenin vaihtavan maisemaa. Johannesen ehti pelata Röglessä 14 ottelua ilman tehomerkintöjä. Viime aikoina hän on ollut myös kokoonpanon ulkopuolella Röglen vahvistettua puolustusosastoaan.

Johannesen pelasi kaksi edellistä kautta Allsvenskanissa Västervikin ja Moran joukkueissa. Yhteensä puolustaja tahkosi Allsvenskanissa 100 runkosarjan ottelua, joissa nakutti pisteet 6+40. Aiemmin Johannesen on pelannut Saksan DEL-liigassa ja Norjan pääsarjassa. 

Johannesen on kuulunut viime vuodet Norjan maajoukkueen vakiokalustoon pelaten muun muassa viime kevään MM-kisoissa ja edellisvuoden olympialaisissa.

Pelicans on vaikean alun jälkeen noussut tukevasti alemman pudotuspeliviivan yläpuolelle ja on tällä hetkellä SM-liigassa kahdeksantena. Se on kerännyt 27 ottelustaan 40 pistettä. Pelicans on voittanut kuusi kahdeksasta viime ottelustaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat