Fani kuoli Bundesliiga-ottelun alla – kesken pelin kantautui uusi musertava tieto

RB Leipzigin ja Borussia Mönchengladbachin välistä jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelua varjostivat lauantaina kuolemantapaukset.

Borussia Mönchengladbachin kannattaja oli kuollut lauantaina liikenneonnettomuudessa matkalla Leipzigiin. Saksan Sky Sportin mukaan Mönchengladbachin kannattajien mieli oli maassa, eikä tuttuja lauluja kuultu samaan tapaan.

Suru-uutiset eivät jääneet kuitenkaan valitettavasti siihen. Katsomossa ollutta RB Leipzigin kannattajaa jouduttiin elvyttämään ottelun aikana, mutta puoliajalla kuulutettiin elvytysyritysten tuloksettomuudesta: kyseinen fani oli kuollut.

– Ajatuksemme ovat hänen sukulaistensa ja perheensä luona, kuuluttaja sanoi.

Synkkä tieto hiljensi Leipzigin kannattajat. Katsomossa oli raporttien mukaan kauttaaltaan rauhallista.

"Osoittaa, mikä elämässä on tärkeää"

Kannattajien kuolemista kertoi myös RB Leipzig, joka välitti niin ikään surunvalittelunsa fanien perheille ja sukulaisille.

– Tämä osoittaa meille, mikä elämässä on tärkeää. Se on terveys. Se, mitä tänään tapahtui, on todella traagista. Mielestäni stadion ja fanit reagoivat siihen erittäin hyvin. Urheilu on tänään taka-alalla, RB Leipzigin päävalmentaja Marco Rose sanoi seuran tiedotteessa.

RB Leipzig voitti ottelun 2–0. Se on Bundesliigassa viidentenä, Mönchengladbach 14:ntenä, kun sarjassa pelaa 18 joukkuetta.

Lue myös:

    Uusimmat