FC Inter murskavoittoon – lakanat pysyivät piilossa Turussa

Turun Inter nappasi maukkaan 3–0-kotivoiton miesten jalkapalloliigassa, kun joukkue kukisti Kupittaalla Seinäjoen Jalkapallokerhon. Voitto nosti turkulaiset sarjassa kuudenneksi, ja joukkue säilytti toiveet ylemmän jatkosarjan paikasta.

Axel Kouame vei Interin johtoon rangaistuspotkulla toisen jakson puolivälissä. Iiro Järvinen laukoi kotijoukkueen toisen osuman, ja Florian Krebs sinetöi voittoluvut lisäajalla.

– Voitto ei tullut helpolla, mutta onneksi tehokkuutta löytyi lopussa, iloitsi Interin päävalmentaja Vesa Vasara.

Perjantaina ei katsomon peittäviä kannatuslakanoita kentän laidalla näkynyt. Lounais-Suomen poliisilaitos antoi viime viikolla määräyksen, jossa kiellettiin kannatuslakanoiden käyttö Interin kotiotteluissa. Poliisi perusteli päätöstään sillä, että lakanoita käytettäisiin pyroteknisten aineiden piilottamiseen, mikä vaarantaisi ottelutapahtumaan osallistuvien terveyden ja turvallisuuden.

Inter jätti kuitenkin torstaina Turun hallinto-oikeuteen valituksen poliisin määräyksestä. Inter vaatii, että hallinto-oikeus kumoaa kiellon.

– Lounais-Suomen poliisi on mielestämme virheellisesti yhdistänyt kannatuslakanat ja pyroteknisten aineiden käytön, vaikka nämä ovat täysin erillisiä asioita, perusteli Interin hallituksen jäsen Julius Håkans seuran tekemää valitusta.

Lue myös:

    Uusimmat