Fitness-guru Richard Simmonsin kuolinsyy julki

Yhdysvaltalainen fitness-ikoni Richard Simmons kuoli heinäkuussa. 

Yhdysvaltalainen fitness-guru Richard Simmons löydettiin kotoaan elottomana 13. heinäkuuta. 

Nyt Simmonsin perheen tiedottaja Tom Estey on kertonut Peoplelle 21. elokuuta, että Simmonsin veli Lenny Simmons on saanut puhelun Los Angelesin kuolinsyyntutkijalta. 

– Kuolinsyyntutkija ilmoitti Lennylle, että Richardin kuolema oli tapaturmainen johtuen komplikaatioista, jotka johtuivat viimeaikaisista kaatumisista ja sydänsairaudesta, joka oli myötävaikuttava tekijä. Myrkytystutkimusraportti oli negatiivinen lukuun ottamatta lääkkeitä, joita Richardille oli määrätty. Perhe haluaa kiittää kaikkia rakkaudesta ja tuesta tämän suuren menetyksen aikana, tiedottaja kertoi Peoplelle. 

Simmons löydettiin kuolleena päivä sen jälkeen, kun hän oli täyttänyt 76 vuotta 12. heinäkuuta. 

Aiempien raporttien mukaan Simmons oli kaatunut kotonaan 12. heinäkuuta huimauksen jälkeen, ja hän oli kertonut taloudenhoitajalleen hakeutuvansa mahdollisesti lääkärin hoitoon seuraavana päivänä, jos hän tuntee olonsa edelleen huonoksi.

Simmons puhui Peoplelle vain kaksi päivää ennen kuolemaansa ja kertoi, miten hän aikoi juhlia 76-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän vitsaili puhaltavansa kynttilän luultavasti kesäkurpitsan päältä, koska on kasvissyöjä. 

Hän oli niin rakastettu popkulttuuripersoona kuin kuntoilun innoittaja ja esiintyi säännöllisesti talk show -ohjelmissa, kuten Late Night with David Lettermanissa. Simmons tuotti elämänsä aikana yli 50 treenivideota, kuten ikonisen Sweatin' to the Oldies -sarjan, ja julkaisi useita terveellisen elämän keittokirjoja. 

Hän vetäytyi julkisuudesta vuonna 2014 sairastuttuaan ihosyöpään. Hänen kerrottiin sittemmin parantuneen sairaudesta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat